GLEDALA JE MUŽA ŠTA RADI U KREVETU SA SESTRIČINOM, A ONDA JOJ JE PUKAO FILM: Bolestan slučaj TRESE CEO REGION
Ilustracija, Foto: Printscreen

BIZARNO

GLEDALA JE MUŽA ŠTA RADI U KREVETU SA SESTRIČINOM, A ONDA JOJ JE PUKAO FILM: Bolestan slučaj TRESE CEO REGION

Sve troje su proglašeni krivim i kažnjeni sa kaznom od 1.300 kuna po osobi, odnosno oko 20. 000 dinara

Objavljeno:

U julu ove godine pojavila se priča iz Hrvatske koja je potpuno šokirala region. Sve je počelo kada su dve žene i muškarac proveli noć uz alkohol, a završilo se tako što su na sudu osuđeni i primorani da plate oko 20.000 dinara (odnosno 1.300 kuna).

Naime, u stanu u Zagrebu, žena (41), njen suprug (37) i njegova sestričina (41) proveli su noć uživajući u alkoholu, ali je ovo pijanstvo dovelo do užasnog raspleta.

Muškarac i njegova sestričina su se povukli na spavanje u ranim jutarnjim časovima, a supruga je ostala da raspremi stan, preneo je tada portal “Danica.hr”. Međutim, priča je dobila bizaran obrt kada je u 11.50 ujutru žena ušla u spavaću sobu i zatekla supruga i njegovu rođaku u intimnom odnosu.

– Videla sam nju na njemu i pitala šta to rade. Znam da sam glasno vikala i potom se sukobila s njima – ispričala je 41-godišnjakinja na sudu.

Prevara
foto: Profimedia

Prema presudi, ona je supruga “grebala po licu i udarala po glavi, a i rođaku je udarila po licu, dakle, primenila je fizičko nasilje u porodici”.

Ni njih dvoje nisu bili pitomi, oni su ženu gurali, a sestričina se obračunovala udarcima po glavi i telu. Suprug je svedočio kako je odmah pozvao policiju, a zajedno sa sestričinom tvrdio je da nisu ništa imali među sobom. Ipak, sud je ipak, poverovao supruzi jer je navodno bila najmanje pijana.

Sve troje su proglašeni krivim i kažnjeni sa kaznom od 1.300 kuna po osobi, odnosno oko 20. 000 dinara.

(Espreso / Danica.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.