DOBILA GRČEVE U NOGAMA, A ONDA SE FRAPIRALA: Mislila je da su ONI GLUPI, a sada je nju STREFILO (VIDEO)
Majli, Foto: PrintScreen/ TikTok/ myleyjay

da li je moguće?

DOBILA GRČEVE U NOGAMA, A ONDA SE FRAPIRALA: Mislila je da su ONI GLUPI, a sada je nju STREFILO (VIDEO)

U klipu koji je prešao 1,2 miliona pregleda prvo je rekla da “zna da njena priča zvuči ludo”

Objavljeno:

Jedna Amerikanka je u ispovesti na TikToku ispričala da je tek posle šest i po meseci saznala da je trudna – uprkos injekcijama za kontracepciju.

U klipu koji je prešao 1,2 miliona pregleda Majli je prvo rekla da “zna da njena priča zvuči ludo”, kao i da se ranije čudila ženama koje su bile “tako glupe” da ne znaju da su trudne. U njenom slučaju trudnoća je zaista delovala nemoguće zbog injekcija koje je primala na svaka tri meseca.

– Moje menstruacije su počele da se pomeraju, a onda je menstruacija potpuno nestala. Potpuno normalno za ovaj tip kontracepsije – kazala je ona.

@myleyjay i didn’t know i was pregnant for 6.5 months: story time ? #storytime ♬ original sound - myley j ?

Majli je objasnila kako je bila ubeđena da kod ovog metoda ne postoji mogućnost greške, a kada je počeo da joj raste stomak to je pripisala nedavnom poremećaju ishrane od kog se oporavljala. Onda su krenuli ozbiljniji simptomi.

– Meseci su prolazili, a mene su počeli da odbijaju kao donora krvne plazme. Nivo gvožđa mi je odjednom bio super nizak. Takođe sam se budila noću sa jakim grčevima u nogama – rekla je ona.

Majka joj je rekla da je imala iste te simptome kada je bila trudna sa njom i savetovala je da uradi test koji je bio pozitivan.

– U stvari je trebalo da dobijem sledeću kontraceptivnu injekciju, pa sam otišla u “Planned Parenthood” i zatražila je, ali sam ih pitala da mi na brzinu urade test trudnoće – nastavlja Majli.

Posle inicijalnog šoka rezultatom otišla je kod akušera na ultrazvuk, gde je otrkiveno da je u 28. nedelji.

Na kraju se sve srećno završilo i Majli je rodila zdravu bebu, a sada ona i njen suprug imaju troje dece.

Bonus video:

01:49

ČUDO KOJE SE DOGAĐA JEDNOM U 700.000 TRUDNOĆA, DESILO SE U LESKOVCU! Jelica je za 4 godine rodila dva para blizanca, istog pola

(Espreso/ NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.