SA SAMO 28 GODINA BILA MAJKA DEVETORO DECE: Bila je trudna tokom 12 godina, pa se odlučila na NEPOVRATAN KORAK
Trudnica, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

SA SAMO 28 GODINA BILA MAJKA DEVETORO DECE: Bila je trudna tokom 12 godina, pa se odlučila na NEPOVRATAN KORAK

Svoju prvu bebu je rodila 2001. sa 17 godina, a zatrudnela je prethodne godine

Objavljeno:

Srednje i kasne 20-te su dugo bile uobičajena starosna grupa u kojoj žene prvi put zatrudne. Međutim, Amerikanka Kora Djuk je u tom pogledu bila nekoliko koraka ispred ostalih.

Ova 39-godišnjakinja bila je majka devetoro dece sa samo 28 godina, a njena priča je šokirala ceo svet kada je pre nekoliko meseci na TikToku otkrila da je bila trudna svake godine tokom 12 godina.

Kora je svoju prvu bebu rodila 2001. sa 17 godina, a zatrudnela je prethodne godine. Od tada je maltene neprestano rađala decu zaključno sa krajem 2012. godine Sada ima 39 godina, živi sa svojom velikom porodicom, a već 23 godine je u braku sa Andreom Djukom.

– Zaista je bilo tako kako se dogodilo. Većina mojih trudnoća uopšte nije bila namerna. Tradicionalne metode kontrole rađanja nisu funkcionisale – rekao je Djuk, koji je poreklom iz Nevade, za portal Today.com u decembru.

Imajući u vidu da prosečno američko domaćinstvo ima 1,94 potomaka mlađih od 18 godina, Kora je sa šestoro trostruko iznad proseka.

Ona je takođe rekla da nikada nije planirala da ima devetoro dece. Upoznala je svog muža na završnoj godini srednje škole. Oni su roditelji Elajdži (21), Šini (20), Žanu (17), Kairu (16) Saji (14), Avi (13) Romaniju (12) i Tadžu (10).

Nažalost, Kora i njen muž su izgubili treće dete, Jumu, koje je preminulo sedam dana nakon rođenja od sindroma iznenadne smrti odojčadi (SIDS).

Na pitanje kako uspeva da odgaja devetoro dece, Kora je otkrila šta je najveći izazov.

– Naravno, tinejdžerski život je ovih dana malo dramatičan. Kada su tinejdžeri mnogo su naporniji nego kada su mali, zbog toliko ličnosti i toliko stavova, a bavite se njihovom dramom povrh vaše drame – rekla je ona za pomenuti portal.

Kora je dodala da je obavila podvezivanje jajovoda, trajni oblik sterilizacije, nakon što je rodila deveto dete.

– Naučila sam da sam se moja kompletna ličnost i celo moje biće ne vrti oko toga da budem samo majka. To je nešto što sam zaista naučila tek nakon što sam prestala da rađam decu – rekla je ona.

Bonus video:

06:39

REDAK FENOMEN! Helena i Dunja su bliznakinje, a rođene sa tri nedelje razmaka (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Objektiv.rs/ Today)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.