SARA (30) NA LETOVANJU ZATRUDNELA, A SADA TRAŽI OCA DETETA: Svi se uključili u POTRAGU, želi samo JEDNO da mu KAŽE!
Sara Džejn, Foto: Printscreen / Instagram / coppssjs92

traži oca svog deteta preko tiktok-a

SARA (30) NA LETOVANJU ZATRUDNELA, A SADA TRAŽI OCA DETETA: Svi se uključili u POTRAGU, želi samo JEDNO da mu KAŽE!

Sara pokušava da stupi u kontakt sa mladićem sa kojim je provela jednu noć

Objavljeno: 15:54h

Ako ste ovih dana na društvenim mrežama naleteli na objavu u kom se traži momak koji je proveo jednu noć sa 30-godišnjom Sarom, onda znate o čemu se radi. Sara je na TikTok-u objavila snimak koji je postao viralan i "preko noći" zaintrigirao javnost. Objasnila je šta se dogodilo, a hiljade ljudi joj pomaže da pronađe mladića.

Sara tvrdi da je u avgustu 2022. bila na odmoru na Tenerifima, a jedno veče, u lokalnoj diskoteci upoznala je mladića. On je deset godina mlađi od nje, iz Škotske je i kako kaže, imali su jedan intimni odnos. Ne krije da mu ni ime ne zna, a nakon noći koju su proveli zajedno, nikada više ga nije videla.

Prošlo je neko vreme, a Sara je saznala da je u drugom stanju. Kako kaže, nijednog trenutka nije posumnjala da je on otac. Ne planira da odustane od potrage za njim, pa se potrudila da njene objave na društvenim mrežama dopru do što većeg broja ljudi. Sara je pratiocima otkrila da čeka dečaka.

Sara Džejn Snou
Sara Džejn Snoufoto: FACEBOOK/SARAH-JAYNE SNOW

Snimak koji je objavila pogledalo je dva miliona ljudi, a sada na Fejsbuku redovno objavljuje fotografije trudničkog stomaka. Pogledajte kako izgleda fotka sa pomenutog letovanja i sa nepoznatim mladićem:

@memolamadrid Se queda embarazada y ahora busca al padre: "Al chico que conocí en Tenerife... vas a ser padre en abril" Una chica inglesa se queda embarazada tras una noche de fiesta en Tenerife y ahora busca al padre. La tiktoker Sarah-Jayne Snow, una joven inglesa de 30 años, fue a Tenerife en verano, un viaje que le ha cambiado la vida. Se quedó embarazada después de una noche de fiesta en la isla. "Fue solo una aventura de una noche", destaca en el medio 'The Sun'. La joven asegura al periódico 'The Sun' que está buscando al padre de su hijo. Pero que no se dieron los números de teléfono y ni siquiera entendió su nombre. Lo único que sabe de él es que trabaja o trabajó en el centro comercial Braehead en Glasgow y que él tenía 19 años. "Alguien conoce a este chico de Glasgow que conocí en Tenerife 5/6 agosto, trabaja en el centro comercial Braehead (o lo hizo, ya no estoy segura)", publica Sarah-Jayne en TikTok. "Al chico que conocí en Tenerife... vas a ser padre en abril", se puede ver en el vídeo que ha subido a su red social. Sigue leyendo ?http://memolamadrid.es #memolamadrid #revista #madrid #españa ♬ Teteo - Remix - El Fecho Rd & You R

Bonus video:

01:49

ČUDO KOJE SE DOGAĐA JEDNOM U 700.000 TRUDNOĆA, DESILO SE U LESKOVCU! Jelica je za 4 godine rodila dva para blizanca, istog pola

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.