TRINAESTOGODIŠNJI UČENIK UBIO NASTAVNICU PRED CELIM RAZREDOM: Neviđeni HOROR u školi (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Napad na profesorku, Foto: Printscreen/Twitter/@AndoRico

GDE IDE OVAJ SVET?

TRINAESTOGODIŠNJI UČENIK UBIO NASTAVNICU PRED CELIM RAZREDOM: Neviđeni HOROR u školi (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Dečak je ušao u razred noseći masku sa lobanjom i napao ženu sa leđa, a onda je ceo razred počeo da beži

Objavljeno:

Jedan učenik (13) nožem je ubio svoju 71-godišnju nastavnicu, ranio još tri nastavnika i dva učenika u brazilskoj školi “Tomazija Montoro” u Sao Paulu, potvrdili su zvaničnici. Osumnjičeni napadač je priveden, a državna vojna policija vodi istragu, preneo je Asošijeted pres.

Osobe koje su povređene u napadu se trenutno oporavljaju i nalaze se van životne opasnosti.

– Nemam reči kojima bih izrazio tugu zbog vesti o napadu na učenike i nastavnike državne škole u ​​Vila Sonji. Trinaestogodišnji učenik je već uhapšen, a naši napori su sada usmereni na pomoć ranjenima i tešenje članova porodice – napisao je guverner Tarcizio de Freitas na društvenim mrežama.

Dečak, svedok napada, rekao je da se napadač prošle nedelje posvađao sa jednim učenikom i nazvao ga “pacovom”, a nastavnica Elizabet Tenreiro, koju je izbo nožem, pokušala je da razreši sukob. Napadaču se navodno nije dopalo kako je učiteljica reagovala, rekao je 13-godišnji Gabrijel Livramento. Dečak je ušao u razred noseći masku sa lobanjom i napao ženu sa leđa, a onda je ceo razred počeo da beži.

Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidljivo je da su dve nastavnice uspele da zaustave i savladaju dečaka. Za sada nije poznato da li se radi o ženama koje su ranjene tokom napada. Vlasti su na konferenciji za novinare potvrdile da je napadač pokušavao da nabavi vatreno oružje na internetu. Pojavila se i informacija da je prethodno premešten iz druge škole.

Bonus video:

03:49

Ti mladi ljudi koji su počinili ubistvo, oni ne dočekaju duboku starost

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.