MONSTRUOZNA OSVETA ROMSKE PORODICE!Deda PRODAO UNUKU za 6.000 evra,zbog JEDNOG JE UBIJEN, a UŽAS TEK POČINJE? VIDEO
Deda, Foto: Profimedia

UŽAS U GRČKOJ

MONSTRUOZNA OSVETA ROMSKE PORODICE!Deda PRODAO UNUKU za 6.000 evra,zbog JEDNOG JE UBIJEN, a UŽAS TEK POČINJE? VIDEO

Rođaci žrtve su besni i rekli su da žele osvetu

Objavljeno: 09:53h

Ubistvo muškarca (46) u selu Drosero kod Ksantija u Grčkoj dovelo je do osvete između dve romske porodice, nakon čega su u ponedeljak uveče opljačkane i zapaljene kuće ubice i njegovog brata.

Prema pisanju grčkog medija Xanthipost.gr, nakon što su prethodno opljačkali kuću osumnjičenog ubice (37), članovi porodice ubijenog zapalili su njegovu i kuću njegovog brata, i snimke požara objavili na društvenim mrežama.

Vatrogasci sa policijom stigli su u selo oko ponoći kako bi ugasili požare. U selu je navodno došlo do brojnih incidenata između dve porodice, a porodica žrtve gađala je kuću ubice kamenjem i drugim predmetima.

Policija je pokušala da spreči da sukob između porodica eskalira, a ukupno su četiri osobe uhapšene zbog ubistva 46-godišnjeg muškarca.

Prema pisanju lokalnih medija, do ubistva je došlo u nedelju, 19. marta, kada su četvorica muškaraca, otac sa dvojicom sinova i zetom, upali u kuću žrtve zbog "okršaja" oko mlade.

Kako govore meštani, 46-godišnjak, koji je bio deda 15-godišnjoj devojčici, navodno je prekršio ugovor za prodaju unuke kao neveste sinu (17) ubice. On je unuku navodno prodao za 6.000 evra.

Nekoliko nedelja nakon veridbe dvoje maloletnika, deda se navodno predomislio i odveo unuku kući, ali nije vratio novac koji je dobio za nju. U pratnji sinova i zeta, osumnjičeni je provalio u njegovu kuću, upao u sobu u kojoj je deda spavao sa ženom, sinom i četvoro maloletnih unuka, i upucao ga pet puta u stomak.

On je sa teškim povredama odveden u bolnicu u Ksantiju, ali je nakon operacije preminuo.

Rođaci žrtve su besni i rekli su da žele osvetu. U objavama na društvenim mrežama prete porodici i ćerkama osumnjičenog za ubistvo.

"Tvoje srce će goreti. Snimci će dolaziti jedan za drugim, one će umreti. Čim izađeš iz zatvora, bićeš sahranjen pored svojih ćerki", govori se u jednom snimku na TikToku.

Ni osumnjičeni (37) nije ostao dužan i na Tik-Tok-u je objavio snimak na kojem, ne samo da se nije pokajao zbog svog čina, već je i zapretio.

"Ako mi naudiš, sve ću vas pobiti za 40 godina", govori osumnjičeni.

Njega je kasnije uhapsila policije, zajedno sa jednim sinom, a juče su uhapšeni i drugi sin i njegov zet.

Policija razmatra i scenario u kome je počinilac mislio da ga je žrtva predala vlastima za neko krivično delo koje je počinio i želeo da mu se osveti.

Prema grčkoj policiji, muškarac je imao brojne probleme sa vlastima u prošlosti i nedavno je uhapšen posle velike policijske operacije u Droseru. Tokom pretrage njegovog doma, pronađeni su oružje i droga.

Četvorica muškaraca ostaju u pritvoru.

Bonus video:

02:53

TI SI MENI UBIO SINA, JA ĆU TEBI DA VRATIM KRV! Marković o sukobu nikšićkih familija: SAMO OVAKO KRVNA OSVETA MOŽE DA SE PREKINE

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.