POTRESNI SNIMCI IZ TIRANE: Policija nudi nagradu od 100.000€, napadači pobegli u vozilu ukradenom na Kosovu? VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube/ Top Channel Albania

DRAMA U TIRANI

POTRESNI SNIMCI IZ TIRANE: Policija nudi nagradu od 100.000€, napadači pobegli u vozilu ukradenom na Kosovu? VIDEO

Nepoznati napadači, naoružani kalašnjikovima, krenuli su u krvavi pir oko 40 minuta nakon ponoći, a i dalje nije poznato zašto je izvršen oružani napad na zgradu televizije, i to u trenutku dok je snimanje rijalitija Veliki brat bilo u toku

Objavljeno: 12:45h

Albanska policija i dalje traga za napadačima koji su u noći između nedelje i ponedeljka ispalili najmanje 25 metaka na zgradu televizije Top Channel u Tirani i ubili čuvara.

Nepoznati napadači, naoružani kalašnjikovima, krenuli su u krvavi pir oko 40 minuta nakon ponoći, a i dalje nije poznato zašto je izvršen oružani napad na zgradu televizije, i to u trenutku dok je snimanje rijalitija Veliki brat bilo u toku.

U pucnjavi je ubijen čuvar Pal Kola (60), koji se u televiziji zaposlio pre nekih šest meseci. Otac troje dece pao je kao pokošen kada su ga izrešetali meci koje su napadači ispalili iz kalašnjikova. Policija je prilikom uviđaja pronašla najmanje 25 čaura, a na zgradi su oštećeni prozori, kao i ograda oko objekta.

Iz policije su saopštili da su napadači istrčali iz crnog "rendž rovera" i u hodu počeli da ispaljuju rafale iz AK-47. Najmanje jedan metak pogodio je Kola.

Upozorenje: Uznemirujući snimci

Odmah nakon napada osumnjičeni su pobegli u terencu, koji je kasnije zapaljen. Prema svedočenju očevica, četiri napadača su izašla iz vozila i pobegli su u nepoznatom pravcu nekih 20 sekundi nakon što su zapalili "rendž rover". Navodno su pobegli u dva automobila, sivom audiju i crnom BMW-u.

Policija je u zapaljenom automobilu pronašla dva AK-47, za koje se veruje da su korišćeni u napadu.

Veruje se da su osumnjičeni napustili Tiranu.

Policija nudi 100.000 evra za informacije, napadači vozilo ukrali na KiM

Policija Albanije ponudila je 100.000 evra nagrade za informacije koje bi pomogle identifikaciju napadača, prenosi "Albanian post".

Vozilo počinilaca snimile su sigurnosne kamere. Počinioci su nakon napada otišli ka Draču, odakle su i došli, a vozilo je kasnije nađeno zapaljeno na autoputu Drač-Rogožina. U automobilu su pronađene dve automatske puške.

"Albanian post" navodi da je "rendžrover sport" koji su koristili počinioci ukraden u julu 2020. godine, u selu kod Lješa od osobe sa KiM, koja je bila na odmoru.

Bonus video:

02:15

HOROR U AMERICI! UBIJENO TROJE DECE I TROJE ODRASLIH: Pucnjava u katoličkoj školi u Nešvilu, UBICA DEVOJKA (28)!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.