UHAPŠEN ARON STEVAN (36) ZBOG UBISTVA MIRELE MATEUS (24): Policija sumnja da je optuženi i ranije NAPADAO (FOTO)
Uhapšen muškarac zbog nasilja, Foto: Profimedia

FEMICID

UHAPŠEN ARON STEVAN (36) ZBOG UBISTVA MIRELE MATEUS (24): Policija sumnja da je optuženi i ranije NAPADAO (FOTO)

Uhapšen je prošlog petka

Objavljeno:

Muškarac koji je zatvoren zbog nasilja u porodici i pušten uz kauciju optužen je u utorak za ubistvo svoje bivše devojke u Anahajmu u Kaliforniji.

Prema policiji, 36-godišnji Aron Stevan Romo iz Anahajma uhapšen je prošlog petka u okrugu Riversajd zbog sumnje u ubistvo. Ranije tog dana vlasti su pronašle telo 24-godišnje Mirele Mateus iz La Palme u stanu u bloku 1900 u Ulici Saut Junion. Detalji njene smrti još nisu objavljeni.

Policija je rekla da su Romo i Mateus prethodno bili par, ali nije pruženo više informacija, preneo je “Foks Los Anđeles”. Romo je u utorak optužen za ubistvo, a kazna je pojačana zbog činjenja prekršaja dok je bio van pritvora u odvojenom slučaju.

On je u decembru položio kauciju na optužbe za nasilje u porodici i pušten je na slobodu. U tom slučaju je optužen za dva krivična dela – nanošenje telesne povrede i držanje žene u zatočeništvu, kao i za opiranje hapšenju i napad, prema sudskim podacima.

Detektivi veruju da je Romo napadao i druge žene u prošlosti i zamolili su sve koji su imali ranije kontakt sa njim da se jave policiji. On je sada u pritvoru bez kaucije.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.