NASTAVNICA IZBOLA MUŽA, PA GA ZAKOPALA U BAŠTU: U oproštajnom pismu otkrila MRAK
Mesto zločina, Foto: Profimedia

strašno

NASTAVNICA IZBOLA MUŽA, PA GA ZAKOPALA U BAŠTU: U oproštajnom pismu otkrila MRAK

Bil je napisala "jezivo" priznanje

Objavljeno:

Nastavnica iz Velike Britanije izbola je partnera u vrat i zakopala njegovo telo u njihovoj bašti nakon što je tvrdila da se izolovala zbog korona virusa, rečeno je na suđenju.

Delimično mumificirani ostaci Nikolasa Bilingema (42) pronađeni su u Northemptonu u martu prošle godine, prenosi BBC.

Tužilaštvo je pred gradskim sudom izjavilo da je Fiona Bil (49) priznala u poruci da su "stvari koje je govorio i radio podstakle njenu mračnu stranu".

Telo
Telofoto: Profimedia

Na suđenju je rečeno da je telo njenog partnera pronađeno četiri i po meseca nakon što je poslednji put viđen živ.

Prema rečima tužioca, Bil napisala "jezivo" priznanje u kojem je rekla da veruje da je njen partner vara i da je "odlučila da ga ubije".

Svađa
Svađafoto: Profimedia

Umesto da ga ostavi, tvrde tužioci, Bil je skovala plan kako i kada da ga ubije, gde da sakrije njegovo telo, kako da zataška zločin i objasni njegov nestanak drugima, i kako da objasni njeno odsustvo sa posla kada ga ubije.

Nakon ubistva je vezala i umotala njegovo telo, zakopala ga u bašti, a onda očistila i okrečila sobu u kojoj je došlo do zločina, rečeno je na sudu.

Fiona je nakon toga navodno rekla drugima da ju je muž ostavio zbog druge žene, a sa njegovog telefona slala je poruke njegovim prijateljima i kolegama, pretvarajući se da je i dalje živ.

Dokumenta pokazuju da je nastavnica odsustvovala iz škole od 1. do 12. novembra 2021. godine. Na sudu je rečeno da je direktor škole u kojoj je radila redovno bio u kontaktu sa njom tokom njene "kovid izolacije". Nakon povratka na posao rekla je da ju je partner ostavio.

Svađa
Svađafoto: Profimedia

Istraga je počela nakon što je Fiona ponovo odsustvovala sa posla u martu 2022. godine, što je nateralo zabrinute članove porodice da pozovu policiju.

Pronađena je u iznajmljenoj kući u Kambriji i zadržana u skladu sa Zakonom o mentalnom zdravlju, jer je pronađena sa površinskim ranama i nečim što je izgledalo kao samoubilačka poruka.

Primljena je u bolnicu, gde su policajci pročitali njenu poruku.

"U poruci je pisalo jezivo priznanje o tome kako je planirala i ubila nekoga, ali nije pisalo ime osobe koju je ubila", rekli su tužioci.

Policija je nakon toga posetila njenu kuću, gde je pronašla krvavi dušek u podrumu, i navodnu mrlju od krvi na krevetu u spavaćoj sobi.

Iskopan je deo bašte, u kojoj su pronađeni ljudski ostaci.

Patolog je zaključio da je Bilingem umro od jedne ubodne rane na desnoj strani vrata.

Suđenje se nastavlja, a optužena negira ubistvo.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.