NOŽEM UBILA SUPRUGA I HTELA SVE DA PREKRIJE: Detalji ubistva kod Doboja
Policija, Foto: Dado Đilas

Užas

NOŽEM UBILA SUPRUGA I HTELA SVE DA PREKRIJE: Detalji ubistva kod Doboja

Hanifa Mujezinović (59) iz Doboja uhapšena je zbog sumnje da je nakon svađe ubila supruga Hasana Mujezinovića (55) u njihovoj porodičnoj kući u blizini Doboja

Objavljeno:

Zločin se desio 2. januara u Suvom Polju kod Doboja, a Mujezinovićeva je pokušala sakriti zločin, međutim u tome nije uspela.

Izvor pojašnjava da je žena počistila kuću i prikrila tragova, te je mislila da će se tako izvući. Međutim, inspektori su odmah posumnjala u njenu priču i ubrzo pronašli dokaze protiv nje.

Sagovornik Srpskainfo kaže da je mnogo čudnih stvari oko ovog ubistva, ali i sama rana koju je Hanifa nanela svom suprugu.

- Ona ga je samo jednom ubola nožem, odnosno posekla. Da bude još čudnije, posekla ga je po nadlaktici i on je od te rane iskrvario i preminuo na licu mesta – pojasnio je naš izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, kobnog dana došlo je do svađe između supružnika Mujezinović.

Nož
foto: Profimedia

- Oni su se tada posvađali i počeli su da se naguravaju i najverovatnije je tada Hanifa uzela nož i posekla Hasana iznad lakta ruke. Lekar koji je prisustvovao uviđaju rekao je da je povreda takva da mu nijedan doktor da je bio tu u tom trenutku, ne bi mogao spasiti život – ističe naš sagovornik.

Izvor Srpskainfo pojašnjava da je tada usledio nerazuman potez Mujezinovićeve, koja je odlučila da pokuša prikriti ubistvo supruga.

- Da je odmah pozvala policiju i prijavila šta se desilo radilo bi se o krivičnom delu ubistvo iz nehata, međutim zbog pokušaja prikrivanja ubistva mogla bi dobiti mnogo strožu kaznu – kaže izvor iz istrage.

On je pojasnio da nakon što je videla da je suprug preminuo, Hanifa je krenula da prikriva dokaze.

- Ona je pomerila njegovo telo i iz stana iznela krvavi tepih i pokušala ga oprati i sakriti. Zatim je sa sebe i njega skinula krvavu odeću kako bi je oprala. Takođe, nož sa kojim je počinila ubistvo je oprala i detaljno očistila i ostavila ga – kaže izvor.

Zatim je pospremila sve stvari po kući i tada je odlučila da pozove policiju.

- Ona je policiji ispričala da je imala sukob i svađu sa suprugom i da je on sam sebi naneo povrede nožem i da je preminuo. Kada je policija došla na lice mesta videla je mnoge nelogičnosti. Između ostalog, pregledom tela videlo se da je čovek iskrvario, a nigdje u blizini nije bilo krvi. To je već bilo dovoljno da inspektori posumnjaju da Hanifa nešto krije – pojašnjava pomenuti sagovornik.

Prema njegovim rečima, policija je ubrzo pronašla i krvave tepihe i zatim je svima bilo jasno da se ovde radi o ubistvu.

Policijski auto
foto: Sonja Spasić

Tokom uviđaja, policija je pronašla i nož sa kojim je najverovatnije počinjeno ubistvo i on će biti predmet veštačenja. Nakon toga, Mujezinovićeva je uhapšena i sprovedena u službene policijske prostorije.

Nakon kriminalističke obrade u policiji ona je u utorak predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Jedan od meštana Suvog Polja ispričao je da je slabo poznavao bračni par Mujezinović.

- Koliko znam oni su živeli u kući od Hanife, dok je Hasan imao neku kuću u Doboju. Oni su se venčali prije nekih par godina i mislim da nemaju dece. Nisam čuo da je ranije bilo nekih problema kod njih, ali sam čuo da je Mujezinović bio sklon određenim porocima – istakao je jedan od meštana.

Izmenila lice mesta

U Policijskoj upravi Doboj rekli su da su uhapsili H.M. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo „Ubistvo“.

- Postoji osnov sumnje da je u porodičnoj kući ubila supruga H.M., nakon čega je izmenila lice mesta, a potom zatražilo intervenciju policijskih službenika – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Dodala je da je policija nakon toga obavila uviđaj.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.