MAJKA I TETKA UŽIVO PRENOSILE SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE: Otkriven HOROR, zarađivale na JADNIM MALIŠANIMA
Zlostavljanje dece, Foto: Profimedia

UŽAS NA DARKNETU

MAJKA I TETKA UŽIVO PRENOSILE SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE: Otkriven HOROR, zarađivale na JADNIM MALIŠANIMA

Otkrili su da su majka i tetka koristile posebne platforme za proizvodnju i prodaju video materijala o seksualnom zlostavljanju uživo za ‘mušterije’ u inostranstvu

Objavljeno:

Kolumbijska policija uhapsila je majku i tetku troje dece, koje su optužene za direktan prenos seksualnog zlostavljanja dece radi zarade.

Australijske vlasti su prvi put skrenule pažnju Interpolu na ovaj slučaj u decembru 2022. nakon što su na Darknetu pronađeni video snimci koji prikazuju seksualno zlostavljanje dece.

Mesec dana kasnije, Federalni istražni biro Sjedinjenih Država je obavestio Interpol-ovu jedinicu za zločine protiv dece (CAC) o mogućem identitetu jednog od prestupnika, odredivši njihovu verovatnu lokaciju kao Kolumbiju.

Nakon prijema i istrage, kolumbijska nacionalna policija potvrdila je lokaciju i identitet dece i dve prestupnice. Otkrili su da su majka i tetka koristile posebne platforme za proizvodnju i prodaju video materijala o seksualnom zlostavljanju uživo za ‘mušterije’ u inostranstvu.

pedofil, kompjuter, pedofil, Manijak, Kompjuter
foto: Profimedia

Kolumbijske vlasti su 22. februara izvele koordinisanu operaciju spasavanja i hapšenja, radeći sa službama za zaštitu dece kako bi zaštitile decu i obezbedile im medicinsku i psihološku negu.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.