LOTO MILIONI IM DOŠLI GLAVE: Brak im se RASPAO, upali u ogromne PROBLEME, nesreće se samo NIZALE
Loto, Foto: Filip Plavčić

PROMENE

LOTO MILIONI IM DOŠLI GLAVE: Brak im se RASPAO, upali u ogromne PROBLEME, nesreće se samo NIZALE

Loto milioni došli su glave bračnom paru kojem se život promenio iz korena

Objavljeno:

Nasumičan izbor brojeva u igrama na sreću mnogim ljudima je promenilo živote iz korena, donevši im veliki novac. Međutim, postoje i oni kojima je to donelo veliku nesreću.

Naime, bračni par iz Škotske Adrijana i Džilijan Bejford, 2012. godine dobili su ogroman džekpot u iznosu od 148 miliona funti, a onda im se život pretvorio u pakao.

Njih dvoje nisu jedini kojima su novčani dobitak i bogatstvo preko noći uništili život, dok postoje i oni koji svoj dobitak vešto krili od očiju javnosti. Međutim, ovaj bračni par nije odigrao mudro, te ima se brak preko noći srušio kao kula od karata. Naime, razvod je usledio dve godine nakon dobitka novca, zbog kojeg su upali u velike probleme.

Loto
foto: Filip Plavčić

Ova žena je nedavno reagovala i na vest da je bračni par Tvejt iz Glosteršira osvojio rekordni loto dobitak od 184 miliona funti, rekavši da će morati da nauče da kažu jasno i glasno "NE".

"Želim im sreću i samo bi ih savetovala da budu razumni. Zapamtite da neki ljudi imaju skrivene motive. Postoje neke reči koje će morati da nauče i stalno će morati da ih koriste kao što je to "Ne"", prokomentarisala je.

Nakon razvoda, par je novčani dobitak podelio na jednake delove. Džilijen je novac uložila u biznis, a pokrenula je sopstvenu agenciju za prodaju nekretnina i uživa u glamuroznom načinu života. Ipak, s druge strane godinama se bori sa različitim problemima: posvađala se sa najboljom prijateljicom, pa je morala da izađe iz zajedničkog biznisa sa njom, bivši dečko je bio sa njom samo zbog novca, a posle toga ju je tužio i za napad, piše Blic Žena.

Džilijen je sada u braku sa prestupnikom, koji je osuđen zbog prevara, Brajana Dinsa. U braku su dobili i dete, koje je Džilijen rodila u 48. godini.

Zatvor
foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

Dok je Džilijen nakon razvoda osnovala novu porodicu, Adrijan nije imao toliko sreće. Uprkos tome što je 4 puta pokušavao zajednički život sa različitim ženama, nije uspeo da sačuva odnos. Naime, sve su ga ostavili čim bi se uselile u luksuznu vilu koju je na kraju prodao po veoma nižoj ceni od one za koju ju je kupio.

Međutim, njihovim nesrećama nije bilo kraja, a saobraćajna nezgoda koju je doživeo njihov sin Kameron pričinila im je veliki stres. Naime, u septembru 2021. ovaj tinejdžer, tada 13-godišnjak, udario je svojim kvadom u automobil svoje sestre Ejmi (17) na njihovom privatnom imanju. Kameron je pao u komu, ali se srećom oporavio.

"Adrijena je izjela krivica. On je dozvolio sinu i ćerki da voze po imanju. On je kupio dečaku taj kvad", ispričao je svojevremeno prijatelj porodice.

(Espreso/Still.kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.