LOPOVI ODUSTALI OD PLJAČKE ZLATARE, PA VLASNIKU OSTAVILI PORUKU: Policija otkrila još NEŠTO BIZRANIJE
Policija, Foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

SKANDAL

LOPOVI ODUSTALI OD PLJAČKE ZLATARE, PA VLASNIKU OSTAVILI PORUKU: Policija otkrila još NEŠTO BIZRANIJE

Nesvakidašnji slučaj iznenadio je vlasnika radnje

Objavljeno:

Dvojac pljačkaša iz Indije nije uspeo da sprovede svoj plan u delo, pa su odlučili da ostave pismo izvinjenja vlasniku radnje.

Bizarni slučaj se dogodio u gradu Merutu kada su lopovi iskopali tunel dug oko 4,5 metra kako bi opljačkali juvelirnicu. Iako su uspeli da uđu unutra preda njima je bio još jedan težak zadatak. Morali su da obiju sef.

U tu svrhu su poneli plazma sekač, ali je sef odolevao njihovim pokušajima da ga iseku. Videvši da im ne ide, pljačkaši su odlučili da obustave svoju misiju, ali su pre izlaska iz prodavnice napisali “Žao nam je” na cedulji i potpisali je sa “Čunu i Munu”.

policija
foto: Breaking 4 news Twitter Printscreen

Ujutro je vlasnik zlatare po imenu Dipak Kumar pozvao je policiju da ispita pokušaj pljačke. Policajci su zaključili da su se lopovi osećali toliko neprijatno što čine zločin ispred figure boga Krišne da su je okrenuli prema zidu.

– U sredu uveče su provalili u prodavnicu i pokušali da otvore trezor pomoću sekača, ali nisu uspeli. Lopovi verovatno nisu hteli da počine zločin dok ih je Bog posmatrao i okrenuli su ga na drugu stranu – izjavio je Kumar za Hindustan tajms.

Lopovi su takođe uklonili hard disk sa kamere kako im ne bi ušli u trag.

– Mora da su mnogo dana kopali tunel. Pokušavamo da identifikujemo provalnike praćenjem kretanja ljudi u oblasti koja se vidi na snimcima drugih kamera – rekla je policijska službenica Sučita Sing.

(Espreso/Objektiv.rs, Times now news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.