IMAO JE SE*S SA UČENICOM (12) U UČIONICI: Devojčica je OTKRILA šta joj je sve RADIO
Nastavnik, Foto: Miami Dade Police Department

JEZIVO

IMAO JE SE*S SA UČENICOM (12) U UČIONICI: Devojčica je OTKRILA šta joj je sve RADIO

Nastavnik je navodno sve priznao kada su ga policajci ispitivali

Objavljeno:

Nastavnik sa Floride Dejvid Agustin Hodž Junior (30) je uhapšen jer je navodno imao seks sa dvanaestogodišnjom učenicom, koju naziva svojom devojkom.Seks su navodno imali u učionici, u više navrata, navodi Njujork post.

Hodž je optužen u sredu po četiri tačke zbog seksualnog akta sa detetom. Pošto su devojčicini roditelji otkrili navodno zlostavljanje nastavnik je prijavljen.

Policija navodi da je Hodž, nastavnik koji predaje nauku i mentor šahovskog kluba, navodno počeo da se zbližava sa devojčicom, koja sada ima 13 godina, u oktobru prošle godine. On i devojčica su se prvo dopisivali na Instagramu o temama vezanim za školu, ali su teme prešle na seksualne, navodi policija. Devojčica je policiji ispričala da su ona i nastavnik ubrzo počeli da razmenjuju fotografije na kojima su goli. U novembru, Hodž je navodno zamolio devojčicu da se sastaju u učionici petkom pošto se završi sastanak šahovskog kluba. Nju je podučio da roditeljima kaže da ostaje duže u školi zbog dodatnih časova.

Nastavnik
foto: Miami Dade Police Department

Hodž je optužen da je imao dvaput seks sa devojčicom od novembra do januara. Ona je policajcima rekla da veruje da je Hodž njen momak i da su u romantičnoj i seksualnoj vezi. Nastavnik je navodno sve priznao kada su ga policajci ispitivali.

Školska uprava je odmah uklonila Hodža iz škole i on je sada u fazi otpuštanja.

(Espreso/Telegraf/New York post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.