ŠTA JE, BRE, OVO? Beba šokirala SVE ODREDA, lekari na porođaju ZANEMELI, ovo niko nije OČEKIVAO (VIDEO)
Beba, Foto: Printscreen/Tik Tok/jordanbloss_

DA LI JE MOGUĆE?

ŠTA JE, BRE, OVO? Beba šokirala SVE ODREDA, lekari na porođaju ZANEMELI, ovo niko nije OČEKIVAO (VIDEO)

Ponekad, međutim, postoje situacije koje iznenađuju ne samo roditelje, već i akušere

Objavljeno: 22:30h

Lekari iz bolnice u Kanzas Sitiju u SAD doživeli su veliki šok kada se ispostavilo da je novorođenče koje se upravo rodilo... ima zube....!

„To se dešava jednom na 2.000 porođaja“, kaže majka izuzetnog dečaka.

Porođaj je uvek pun iznenađenja - na kraju krajeva, novopečena majka prvi put može da vidi bebu koju nosi 9 meseci. Ponekad, međutim, postoje situacije koje iznenađuju ne samo roditelje, već i akušere. Ovo se dogodilo Amerikanki Džordan Blos-Vilson tokom njenog porođaja u bolnici u Kanzas Sitiju.

Kada je žena pre osam meseci rodila sina, činilo se da je sve normalno. Ali bilo je dovoljno da mali Doson otvori usta i svi u porođajnoj sali su bili šokirani. Ispostavilo se da je novorođenče imalo ... zube!

"Kada se vaša beba rodi sa zubima i svo bolničko osoblje ne može da veruje jer to nikada ranije nisu videli. To se dešava jednom na 2.000 porođaja", napisala je Džordan Blos-Vilson na TikTok-u, postavljajući video koji pokazuje bebine zube.

Redak, ali ne i nečuven fenomen

U kasnijim objavama, Džordan je rekla da su se Dosonovi zubi u početku mnogo pomerali, ali sada su čvrsto u desnima, kao normalni mlečni zubi koji vremenom rastu kod beba. U poređenju sa dečakovom majušnom glavom pri rođenju, i zubi su izgledali veliki.

Neki korisnici interneta, videvši zube novorođenčeta, nisu mogli da veruju da je dečak rođen ovakav. Među komentarima, međutim, bilo je i ljudi koji su takođe rođeni sa zubima. "Rođen sam sa nekoliko zuba. Svi su me zvali mali gremlin."

Džordan video je postao TikTok hit. Već je pregledan skoro 20 miliona puta i ima skoro 100k lajkova.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.