TETOVAŽE FATALNE BOSANKE IMAJU SKRIVENE PORUKE: Ona ispod GRUDI je POSEBNA, a jednu je platila 1.200 evra!
Mirnesa S., Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

tetovaže miki iz bih

TETOVAŽE FATALNE BOSANKE IMAJU SKRIVENE PORUKE: Ona ispod GRUDI je POSEBNA, a jednu je platila 1.200 evra!

Mirnesa je nestala bez traga, a kriminalistička policija Štutgarta raspisala je međunarodni nalog za hapšenje i nada se da će biti prepoznata po specifičnim tetovažama na telu

Objavljeno:

Nemački mediji danima pišu o Mirnesi S. (42) poreklom iz BiH, poznatoj kao Miki, koja je ojadila firmu u Štutgartu za više od milion evra. Bild je sada pronašao studio u kojem je uradila brojne tetovaže na telu.

Miki je najtraženija žena u Nemačkoj, barem tako kažu tamošnji mediji. Otkako je 14. oktobra ukrala više od milion evra od firme za transport novca u kojoj je radila, policija bezuspešno traga za njom. Mirnesa je nestala bez traga, a kriminalistička policija Štutgarta raspisala je međunarodni nalog za hapšenje i nada se da će biti prepoznata po specifičnim tetovažama na telu.

Bild je pronašao njen studio za tetovaže. Tamo je tatu-majstor Aleksandr Korotič (27) objasnio motive crteža na njenom telu, uključujući lobanju i ukrštene kosti sa krunom.

Mirnesa
Mirnesa foto: Polizeipräsidium Stuttgart

Nemački medij piše da Mirnesa "nosi zlo na svojoj koži".

U studiju "Art 4 Soul Ink" Mirnesa je, prema rečima tatu-majstora, tetovaže radila iznova sedam godina.

"Predstavila se kao Miki, rekla je da uvek želi najbolje i da je zato došla kod nas", rekao je Korotič.

On je rekao da je Miki na tetovaže dala nekoliko hiljada evra.

"Motivi su tipični za nekoga ko ima sklonost prema iskrivljenim stvarima. Tetovaže odražavaju slobodoljubivi i karakter koji je protiv autoriteta", rekao je on.

Dodao je da tetovaže puno otkrivaju o nekoj osobi.

"One su izraz njegovog karaktera i snova", istakao je on.

Za Mirnesu S. kažu da je bila veoma simpatična.

Mirnesa
Mirnesafoto: Polizeipräsidium Stuttgart

"Ima relativno mračan glas i deluje kao veoma ljupka. Igra se svojim šarmom i voli da flertuje sa njim. U isto vreme, veoma je osetljiva i odmah oseća da li je drugi vole ili ne", rekao je on.

Bild prenosi da Miki na listu leve noge ima tetovažu bubašvabe sa ustima, a tatu-majstor kaže da je takva tetovaža karakteristična u svetu ljudi koji se bave krađom. On tumači sliku kao šarenu bubu, a usne predstavljaju seksipil.

Miki ima i motiv mandale, koji košta između 400 i 500 evra. U pitanju je geometrijski obrazac koji potiče iz hinduizma i budizma i ima magično značenje.

"Trebalo bi da skrene pažnju na dekolte", objašnjava tatu-majstor.

Ispod grudi takođe ima tetovažu sa motivom mandale, koja košta oko 400 evra.

"Takve tetovaže su popularne kod žena koje su ponosne na svoje grudi i vole da nose minijaturne bikinije", rekao je on.

Na levoj ruci ima tetovažu crtanog lika Beti na planeti okruženoj šarenim nebeskim telima, koja košta 1.500 evra. Ona je popularna među nepokolebljivim fanovima rokenrola. Prema rečima stručnjaka za tetovaže, to izražava bezakonje i želju za slobodom.

Na levoj butini ima tetovažu lobanje sa krunom, koja košta 1.200 evra.

"Lobanja sa krunom simbolizuje apsolutnu volju za moći i želju za životom koji prevazilazi sve nade i snove", objašnjava tatu-majstor.

To su samo neke od tetovaža koje osumnjičena za krađu ima na svom telu, a za koje policija veruje da će pomoći u njenom lociranju.

(Espreso / Telegraf))


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.