MISTERIOZNU PLAVUŠU IZ BOSNE TRAŽI CELA NEMAČKA: Ponuđena i OGROMNA NOVČANA NAGRADA
Nestala Mirnesa S (42) iz Bosne, Foto: Polizei Stuttgart

potera

MISTERIOZNU PLAVUŠU IZ BOSNE TRAŽI CELA NEMAČKA: Ponuđena i OGROMNA NOVČANA NAGRADA

Bosanka bi zbog krađe mogla biti osuđena i na do deset godina zatvora

Objavljeno:

Nemačka policija traga za Mirnesom S. (42) koja se sumnjiči za krađu više od milion evra iz firmeu Štutgartu. Osumnjičena žena je rođena u Busovači gde je neko vreme i živela, a roditelji su je se navodno odrekli. Devojačko prezime Mirnese bilo je Bešlić.

Nakon što je otkriveno mesto rođenja Mirnese S, novinari nemačkog Bilda su čak i posetili Busovaču te razgovarali sa susedima.

Viđao sam je kada bi šetala, bila je doista upadljiva. Svojevremeno je govorila kako radi kao menadžerica jedne podružnice, rekao je sused.

Mirnesa bi zbog krađe mogla biti osuđena i na do deset godina zatvora, piše Bild.

Kao zaposlenica firme imala je pristup novcu

Fotografije objavljene na Instagramu, na kojima se vide skupocene torbe, nakit, Rolex satovi i velike zabave s prijateljima, dokazuju da je Mirnesa živela luksuznim životom. "Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonska operaterla u firmi za transport novca", piše Bild.

Nemački policajci su proveravali sve njene profile na društvenim mrežama kako bi joj ušli u trag, ali do sada nisu uspeli da je lociraju. Osumnjičena žena je poznata i pod nadimkom Miki, a navodno je radila kao konobarica u Štutgartu. Otkriven je i Instagram profil Mirnese S, a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja odevena u skupocenu odeću, piše Fenix.

Mirnesa S (42)
foto: Polizei Stuttgart

Policija sumnjiči Mirnesu da je 14. oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz firme za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Saopštili su da je žena iz prostorija firme 14. oktobra oko 15:10 ukrala više od milion eura. Mirnesa je imala pristup novcu jer je bila zaposlena u firmi.

Raspisana novčana nagrada

Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je radnica firme iznela toliki novac. Za Mirnesom raspisana je i novčana nagrada u iznosu od 37.500 eura. Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, a ima plavozelene oči i plavu kosu.

Mirnesa je prepoznatljiva i po tome što ima nekoliko tetovaža po telu.

Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o osumnjičenoj Mirnesi da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778, saopštili su iz policije u Štutgartu.

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.