PRINC HARI PROGOVORIO NAKON DVE GODINE: Otkrio sve o tajnom sastanku koji je mnogo toga PROMENIO!
Princ Hari, Foto: . EPA-EFE/JESSICA TAYLOR / UK PARLIAMENT

OGLASIO SE

PRINC HARI PROGOVORIO NAKON DVE GODINE: Otkrio sve o tajnom sastanku koji je mnogo toga PROMENIO!

On je takođe priznao da je najtužniji deo cele situacije bio klin koji se stvorio između njega i njegovog brata

Objavljeno:

Princ Hari konačno govori o tome šta se dogodilo u kući Sandringem kada se sastao sa kraljicom Elizabetom II, princom Čarlsom (sada kraljem Čarlsom III) i princom Vilijamom 13. januara 2020, kako bi razgovarali o njegovoj i budućnosti Megan Markl sa kraljevskom porodicom.

Naime, u petoj epizodi dokumentarca "Hari i Megan", princ otkriva da je Megan trebalo da bude na sastanku, ali da se to zapravo nije dogodilo.

- Bilo mi je jasno da su isplanirali od početka da te izuzmu iz cele situacije - kaže princ Hari Megan.

On dalje dodaje da je na sastanak otišao sa istim predlogom koji je već jednom dao.

- Kada sam stigao tamo, dato mi je 5 opcija. Izabrao sam opciju tri na sastanku. Imamo svoje poslove, ali i radimo u podršci kraljici. Vrlo brzo je postalo jasno da cilj nije za diskusiju ili debatu. Bilo je zastrašujuće, Vilijam je vrištao i vikao na mene, moj otac govori stvari koje jednostavno nisu bile istinite, a moja baka, znaš, tiho sedi tu i na neki način prihvata sve - bio je iskren Hari.

Princ Hari, Megan Markl, Cresinda Bonas, Bivša, Devojka, Kraljevska porodica
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Princ Hari je u dokumentarcu priznao da je kraljičina krajnja vrsta misije održivost institucije. Napomenuo je i da je sastanak u Sandringemu završen bez ikakvog čvrstog akcionog plana.

On je takođe priznao da je najtužniji deo cele situacije bio klin koji se stvorio između njega i njegovog brata tako da je on sada na strani institucije budući da je to deo njegovog nasleđa.

Istog dana kada je održan sastanak, princ Hari ističe da je objavljena priča u kojoj se kaže da je deo razloga zašto su on i Megan otišli ​​taj što ih je "Vilijam maltretirao". Kada je princ Hari posle sastanka ušao u automobil, rečeno mu je da su on i princ Vilijam objavili zajedničku izjavu koja je uništila tu priču. Princ Hari nije znao ništa o toj izjavi.

- Nisam mogao da verujem. Nije me pitao. Niko me nije pitao za dozvolu da stavim svoje ime u takvu izjavu - kaže princ Hari u dokumentaciji.

Princ Hari otkriva da je posle toga nazvao Megan, a ona je počela da plače jer su „u roku od 4 sata rado lagali da bi zaštitili mog brata , a ipak 3 godine nikada nisu bili voljni da kažu istinu da bi nas zaštitili" i to je upravo i bila prelomna tačka za princa Harija i Megan.

Princ Hari, Megan Markl, Kraljevska porodica, Lažna trudnoća
foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

U četvrtoj epizodi, princ Hari govori o tome kako su on i princ Vilijam sklopili „sporazum“ pre mnogo godina da neće dozvoliti da njihova kancelarija za komunikacije trguje pričama o njima i da ih suprotstavlja jedan drugom.

- Radije bih bio uništen u štampi nego da se igram sa ovom igrom ili ovim poslom trgovine. I videti da kancelarija mog brata kopira istu stvar koju smo obećali da nas dvoje nikada nećemo uraditi, bilo je srceparajuće - priznaje princ Hari.

Podsetimo, princ Hari i Megan podneli su ostavku na mesto viših članova kraljevske porodice. Otišli ​​su na svoju „oproštajnu turneju“ u martu 2020. Par je potom napustio Veliku Britaniju. Trenutno žive u Kaliforniji sa svoje dvoje dece.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.