KRALJEVSKI ULTIMATUM PRED SAHRANU VEKA: Princ Hari i Megan Markl MORALI da urade OVO!
Sahrana kraljice Elizabete II, Foto: Printscreen/BBC

IZVINJENJE

KRALJEVSKI ULTIMATUM PRED SAHRANU VEKA: Princ Hari i Megan Markl MORALI da urade OVO!

Mnogi su se nadali da će se Vilijam i Hari pomiriti nakon kontroverznog intervjua, nakon što su se pojavili rame uz rame da oplakuju svoju pokojnu baku

Objavljeno:

Princ Hari i Megan Markl dobili su instrukcije da reše nesuglasice sa princom Vilijamom i Kejt izazvane njihovim intervjuom sa Oprom. Zloglasni intervju "prešao je granicu" i ostavio princa i princezu od Velsa uznemirene i ljute, rekli su izvori "Miroru".

Paru je naređeno da se izvine zbog intervjua i „priznaju motive iza njega“, a sve to pre kraljičine sahrane. Njih četvorica su se već zajedno pojavljivali u javnosti od kraljičine smrti, svi su polagali cveće, a viđeni su u Vestminster holu u sredu, preneo je Net.hr.

Princ Hari i Megan Markl prisustvuju sahrani, a za sada nije poznato da li su se izvinili princu Vilijamu i vojvotkinji Kejt.

Naime, tokom intervjua sa Oprom 2021. Hari i Megan su pričali o svom odvajanju od kraljevske porodice. Takođe su otkrili da su ovi bili "zabrinuti" zbog boje kože njihovog sina Arčija i rekli su da je kralj Čarls III prestao da odgovara na Harijeve pozive.

Megan je rekla da se osećala suicidalno, ali joj nije dozvoljeno da traži pomoć. Par je takođe otkrio da su se tajno venčali uoči svog kraljevskog venčanja i objavili da očekuju ćerku u leto 2021. Razdor je izazvao tenzije u kraljevskoj porodici, a Hari i Megan navodno nisu pozvani na svečani prijem kralja Čarlsa III.

Megan Markl
foto: Printscreen/BBC

Navodi se da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ranije ove nedelje dobili poziv za veliki događaj na kojem će se mnogi strani zvanice i političke ličnosti sastati uoči kraljičine sahrane. Međutim, zvaničnici Bakingemske palate kažu da je dvojac propustio jer su morali da prisustvuju samo članovi kraljevske porodice, a saradnici Harija i Megan rekli su da je malo verovatno da će prisustvovati.

Mnogi su se nadali da će se Vilijam i Hari pomiriti nakon kontroverznog intervjua, nakon što su se pojavili rame uz rame da oplakuju svoju pokojnu baku. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pridružili su se novom princu i princezi od Velsa i drugim članovima kraljevske porodice na malom i privatnom skupu u Bakingemskoj palati u utorak uveče kako bi primili kraljičin kovčeg pre nego što je položen u Vestminster holu.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Sky News

Braća su jedva razgovarala nakon što je Hari sa suprugom otišao u SAD. Bio je to prvi put da je par viđen u javnosti od Dana Komonvelta u martu 2020, preneo je Net.hr.

Bonus video:

55:47

REDAKCIJA 19.09.2022. 2.DEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.