MEGAN BEZ PARDONA LAGALA PRED KAMERAMA? Izvor blizak DVORU otkrio ŠOKANTNE stvarI, DA LI JE MOGUĆE?
Megan Markl, Foto: Profimedia

dokumentarac podigao prašinu

MEGAN BEZ PARDONA LAGALA PRED KAMERAMA? Izvor blizak DVORU otkrio ŠOKANTNE stvarI, DA LI JE MOGUĆE?

- Megan je u potpunosti odlučivala o tome koji članovi njene porodice i prijatelji treba da budu pozvani na njeno venčanje. To nije bila rasprava, to je bila njena odluka

Objavljeno:

Dokumentarac o Megan Markl i princu Hariju već danima izaziva potrese u celom svetu i dok neki podržavaju Sasekse, drugi ih oštro osuđuju, a među tom strujom našli su se i izvori bliski Palati, koji tvrde da je vojvotkinja lagala pred kamerama.

Kako se moglo videti u Netfliksovoj seriji Megan Markl opisuje „bolan“ razgovor sa Ešli Hejl, ćerkom svoje otuđene polusestre Samante, nakon što joj je izdata naredba sa dvora.

- Tadašnje smernice su bile takve da Ešli ne dođe na naše venčanje. Bila sam u autu sa Harijem, pozvala sam je... i razgovarali smo sa njom o uputstvima koja su nam dali - rekla je Megan Markl, a izvor, koji je na visokoj poziciji u dvoru, je za "DailyMail", rekao:

- Megan je u potpunosti odlučivala o tome koji članovi njene porodice i prijatelji treba da budu pozvani na njeno venčanje. To nije bila rasprava, to je bila njena odluka.

Megan Markl
Megan Marklfoto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedan izvor je primetio ironiju da se Ešli, koju je Megan želela da zaštiti od medija, pojavila pred kamerama u seriji gde se insinuiralo i da je dvor pokušao da spreči Megan da komunicira sa Ešli što su izvori bliski Palati oštro demantovali.

- Sve ređe sam komunicirala sa Meg, imala sam utisak da se njeni odnosi kontrolišu - rekla je uplakana Ešli u kontroverznoj seriji čiji će nastavak biti prikazan za sledeće nedelje.

(Espreso/ŽenaBlic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.