DEČKO JE UPUCAO 5 PUTA, A NJEN ČIN NA SUDU JE ODJEKNUO ŠIROM SVETA: Ono što je uradila će vas ZAPRAPSTITI (FOTO)
Mikeli Šloser, Foto: printscreen Facebook

JEZIVO

DEČKO JE UPUCAO 5 PUTA, A NJEN ČIN NA SUDU JE ODJEKNUO ŠIROM SVETA: Ono što je uradila će vas ZAPRAPSTITI (FOTO)

Prosto neverovatna scena odigrala se na suđenju za pokušaj ubistva u Brazilu, dok su meci i dalje u njenom telu

Objavljeno: 13:32h

Užasna priča dogodila se pre skoro tri godine u Brazilu. Mikeli Šloser je imala 25 godina i dečko ju je upucao pet puta u svađi, dok je njen kontraverzni čin na suđenju za pokušaj ubistva odjeknuo širom sveta.

Naime, žrtva je od suda tražila oslobađajuću presudu za svog dečka, prenosi portal Klarin

– On je već platio svoju grešku i sigurna sam da to više neće ponoviti. Uvek se dobro ophodio prema meni – obratila se ona sudu.

Nakon svoje izjave, žena je zatražila od sudije dozvolu da zagrli i poljubi Lisandra Rafaela Poselta, koji je tada imao 28 godina.

– Ja sam to izazvala. Nikada me nije napao, uvek je bio veoma dobar prema meni – rekla je ona.

Rafael Poselt je osuđen na 7 godina kućnog pritvora, pet za pokušaj ubistva i dve za nedozvoljeno posedovanje oružja. Od avgusta 2019. godine Poselt je u pritvoru i sve to vreme je proveo u istražnom zatvoru.

Kada je sud 2020. rekao da muškarac neće ići u zatvor, žena je aplaudirala.

– Ovako nešto nikada nije viđeno. Žena je imala neverovatnu sreću što je živa. Meci su i danas zaglavljeni u njenom telu – rekao je tada tužilac Pedro Rui.

Hici su je pogodili u glavu, levu ruku i leđa.

– Dan pre toga pretio joj je da će ubiti. I rekao je da će se kasnije ubiti – dodao je tužilac.

Prema svedočenju sudije Žoaa Fransiska Gularta Borhesa, žena je tokom suđenja rekla da želi da se uda i da živi ostatak života sa čovekom koji je pokušao da je ubije.

– U vezi smo i odlično se slažemo. I ovo što se desilo me je ojačalo. Nije hteo da me ubije. Naravno da se zeznuo, ali sigurna sam da to neće ponoviti. Uvek se dobro ophodio prema meni. Koji muškarac ispunjava svoju sobu slikama svoje devojke? On je to uradio – rekla je tada Mikeli.

Nakon suđenja, u februaru 2020., muškarac se vratio u zatvor na izdržavanje kazne u poluotvorenom režimu.

Poselt je poslat u zatvor u gradu Venansio Ajres na izdržavanje kazne. Porota ga je osudila za pokušaj ubistva i za nedozvoljeno posedovanje vatrenog oružja.

Pokušaj femicida dogodio se u avgustu 2019. godine, kada su se žena i Poselt posvađali na centralnom trgu u Venansio Ajresu, u prisustvu njihovih prijatelja. Poselt je posle tuče napustio lice mesta, ali se vratio naoružan, vozeći motocikl.

Kada su shvatili da se muškarac približava, prijatelji su mladu ženu ugurali u automobil. Međutim, ispalio je sedam hitaca kroz zadnje staklo, pogodivši žrtvu pet puta. Ona je primljena u bolnicu u regionu, ali se oporavila od zadobijenih povreda.

Sledećeg dana, muškarac se pojavio u policijskoj stanici u pratnji advokata i predao upotrebljeno oružje. Dok je Poselt bio u zatvoru, žena je čak tražila da ga poseti u zatvoru, što je odbijeno.

(Espreso/Objektiv/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.