BIVŠI AGENT CIA NA SAMRTI IZNEO ŠOKANTNU TVRDNJU: Kaže da je video ZASTRAŠUJUĆ prizor, otkrio strogo čuvanu TAJNU?!
Bivši agent CIA, Foto: Printscreen/Youtube/Esoteric Detective

ZLOGLASNA AMERIČKA TAJNA BAZA

BIVŠI AGENT CIA NA SAMRTI IZNEO ŠOKANTNU TVRDNJU: Kaže da je video ZASTRAŠUJUĆ prizor, otkrio strogo čuvanu TAJNU?!

Sve se navodno odigralo nakon što je agentu, zbog visokog položaja u obaveštajnoj službi, omogućen pristup veoma osetljivoj lokaciji američke vojske

Objavljeno: 13:17h

Bivši agent CIA-e je na samrti izneo je šokantnu tvrdnju da je u zloglasnoj američkoj tajnoj bazi “Oblast 51” ugledao vanzemaljski svemirski brod i živog vanzemaljca. Film “Anonimni intervju”, nagrađivanog reditelja Džeremija Korbela govori o njegovoj kontroverznoj tvrdnji.

Sve se navodno odigralo nakon što je agentu, zbog visokog položaja u obaveštajnoj službi, omogućen pristup veoma osetljivoj lokaciji američke vojske. Ovaj, tada 77-godišnjak, razgovarao je sa istraživačem NLO-a Ričardom Dolanom 2013, godine, ali nije hteo da otkrije svoje pravo ime. Smatra se da je agent navodno koristio lažno ime tokom svoje obaveštajne karijere, tako da šanse da se pojavi njegovo pravo ime nikada nisu bile velike.

Radio je za CIA između 1957. i 1960. godine i bio smešten u pomenutoj vojnoj bazi na jugoistoku SAD, gde su se, prema raznim teorijama zaveri analizirali fizički dokazi posete vanzemaljaca.

Novinarka Linda Molton Hau intervjuisala ga je 1998. godine i objavila audio zapis na kasetama u trajanju od 11 sati. Tada se predstavljao pod imenom „agent Kjuper“. Nakon intervjua, navodno ga je CIA upozorila da to više ne sme da radi.

CIA
foto: EPA-EFE/Olivier Douliery / POOL

Međutim, 2013. godine, u strahu da bi uskoro mogao da umre, pokazao je svoje lice i obavio intervju sa Dolanom. Tvrdio je da je odveden u “Oblast 51″ da pogleda predmete koje je navodno pronašla i izvukla američka vlada. Navodi da je među njima bio i leteći tanjir koji se „srušio” u julu 1947. u Rozvelu, u državi Novi Meksiko.

Najšokantnija tvrdnja je bila ta da tamo ima živih vanzemaljaca i da su ga odveli u objekat S-4 gde kaže da ih je video.

– Otišli smo 13 ili 15 milja na jug do S-4 gde su različiti otvori garažnih vrata bili u nizu, i kroz ta garažna vrata videle su se različite vrste letećih tanjirima. U prvom je bila Rozvel letelica koja se nekako srušila, a svi vanzemaljci osim njih par su poginuli… Rozvel letelica je bila zaista čudna jer je izgledala kao jako teška aluminijumska folija. Mogli smo da hodamo pored nje i cela stvar je verovatno bila teška 150-300 funti (68-136 kg) – kazao je agent.

“Kjuper” je zatim rekao da su u objektu S-4 gledali film autopsije, kao i da mu je jedan pukovnik kazao da postoji i “intervju” sa živim “sivim vanzemaljcem”. Onda su navodno pogledali i taj snimak, iako se on nadao da moći da uživo vidi vanzemaljca.

Agent je Dolanu opisao da stvorenje nije izgledalo ljudski zbog boje kože, oblika i veličine, a takođe je bilo upadljivo koliko mu je velika glava u poređenju sa prosečnim čovekom.

– Na primer, mozak je bio malo veći, a nos je bio veoma, veoma mali. Uši su bile kao rupe, a usta su bila jako mala – naveo je sada pokojni agent.

(Espreso/Objektiv.rs, Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.