DOĆI ĆE DO STRAŠNE BITKE? Poznati RUS tvrdi da mu se BABA VANGA ukazala u snu, uputila mu SUDBINOSNE REČI!?
Baba Vanga, Foto: Printscreen

JEZIVO

DOĆI ĆE DO STRAŠNE BITKE? Poznati RUS tvrdi da mu se BABA VANGA ukazala u snu, uputila mu SUDBINOSNE REČI!?

Samozvani vidivnjak tvrdi da mu se bugarska proročica ukazala u crnoj haljini sa plamenom iz jedne, a vodom iz druge ruke

Objavljeno: 09:49h

Navodni vanbračni sin čuvenog sovjetskog vidovnjaka i mađioničara Volfa Mesinga, Dmitrij Kiseljev, proslavio se u ruskoj javnosti po tome što tvrdi da ima “proročke snove”. Najnovije ukazanje je navodno krio od svih poslednjih par nedelja, a onda objavio da ga je “posetila” ni manje ni više nego Baba Vanga.

– Ljudi treba da znaju šta mi je slepa žena Vanga otkrila. Prosto nemam više pravo da krijem njene reči, koje kao da su mi se utisnule u glavu – započeo je ispovest za portal KP.ru Kiseljev.

To se navodno dogodilo teškog dana za Dmitrija Kiseljeva. 15. novembra na godišnjicu smrti njegove majke. Kiseljev tvrdi da mu se ona često ukazivala u proročkim snovima od kako je preminula 2015. godine. Međutim, ovoga puta kaže da je ugledao slepu staricu u crnoj haljini.

– Vanga mi se pojavila kao da je živa. Sve je bilo toliko realno da nisam mogao da razlikujem san od jave. Bila je u crnoj haljini, kosa joj je bila raščupana. Vatra je gorela u jednoj od njenih ruku, a voda je tekla iz druge – ispričao je on.

Dmitrij Kiseljev
foto: printscreen Youtube

Prema njemu, čuvena bugarska vidovnjakinja je odmah progovorila o sudbini Rusije.

– Od reči do reči mogu da ponovim njen monolog. Doći će do bitke, strašne bitke. Ali Rusija će ostati, Rusija će biti prva, svi će je poštovati. Posle ove fraze, Vanga je ispružila ruke napred i sklopila ih na grudima, gaseći vatru vodom iz dlana – prepričao je “viziju” Kiseljev.

Vanga mu je, kako kaže, u živopisnom snu ispričala i neke druge podatke o sudbini njegove zemlje, ali ipak još uvek nije spreman da ih podeli.

– Sa sigurnošću mogu reći samo jedno. Ovo predviđanje će se ostvariti. Ceo život viđam snove koji se uvek ostvare – kaže mistik, koji za razliku od njegovog oca ne živi od svojih “natprirodnih moći, već radi kao pogrebnik.

Nakon sna sa Baba Vangom, on je odlučio da poseti očev grob. Na groblju je konačno odlučio da “viziju” objavi u javnosti.

Baba Vanga
foto: Printscreen

Inače njegove reči poklapaju se sa proročanstvima koje je proročica za života izrekla. Naime, ona je predvidela i sukobe i neizbežnu pobedu Rusije, za koju je Vanga uvek imala posebne simpatije.

Kiseljev tvrdi da ga otac začeo u 72. godini

Dmitrij Kiselev je rođen 1972. godine i kaže da je imao samo dve godine kada mu je otac preminuo. Mesing ga je navodno začeo kada je imao 72 godine u vezi sa ženom koju je upoznao odmah nakon smrti svoje supruge Aide Rapoport

Kiseljev je tu priču obelodanio 2020. godine, dok je u jednoj televizijskoj emisiji Mesingov nećak pristao na DNK test uživo u programu. Test je potvrdio da su njih dvojica u srodstvu po muškoj liniji, ali Kiseljev nije promenio svoje prezime, piše KP.ru.

On kaže da je siguran da mu je “sposobnost da vidi budućnost” došla od slavnog oca.

(Espreso/Objektiv/KP.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.