NIJE HTELA DA SE UDA ZA NJEGA, PA JE SA OCEM I BRATOM SKOVAO STRAVIČAN PLAN: Sve se odigralo usred BELA DANA! VIDEO
Otmica, Foto: printscreen Youtube/ВЕСТИ ТАМБОВ

JEZIVO!

NIJE HTELA DA SE UDA ZA NJEGA, PA JE SA OCEM I BRATOM SKOVAO STRAVIČAN PLAN: Sve se odigralo usred BELA DANA! VIDEO

Napadači su, predvođeni nesuđenim mladoženjom, na rukama izneli devojku iz kuće

Objavljeno:

Dvadesetogodišnji Amik Šamojan odlučio je da će pošto-poto imati devojku u koju se silno zaljubio, pa se on požalio svom tati nakon što je mlada dama odgovorila da nema nameru da se uda za njega.

Neuspela prosidba tako je okončana otmicom usred bela dana u gradu Tambovu, a ruski mediji prenose da je nesrećna Bela Ravojan pretučena i nasilno izvedena iz stana u kojem je proslavila 18. rođendan.

Napadači su, predvođeni nesuđenim mladoženjom, na rukama izneli devojku iz kuće i strpali je u auto, a dobra strana priče je ta što je Bela posle nekoliko dana provedenih u zatočeništvu uspela da se oslobodi i pobegne. U međuvremenu, Amik Šamojan je pred policijom priznao zločin, dok su njegov otac Oganes (48) i četiri godine stariji brat Alo i dalje u bekstvu.

“Porodici Kremenko” za počinjeni zločin preti kazna od 12 godina zatvora, a Belin otac Tengis nazvao je njene kidnapere, takođe dalje rođake, nakaze i čudake bez ikakvog morala. Dodao je i da je njegova ćerka tokom boravka u zatvoru bila zlostavljana.

(Espreso/Objektiv/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.