EVO ŠTA DOBIJETE U HAPPY MEAL OBROKU U "RUSKOM MEKU": Postoji jedna BITNA RAZLIKA, nova PROVOKACIJA za Amerikance?
Dečak u Mekdonaldsu, Foto: Profimedia

KOMPANIJA SAOPŠTILA

EVO ŠTA DOBIJETE U HAPPY MEAL OBROKU U "RUSKOM MEKU": Postoji jedna BITNA RAZLIKA, nova PROVOKACIJA za Amerikance?

Vkusno i Tochka verzija biće dostupna u nekoliko ruskih gradova, kao što su Novokuznjec, Novosibirsk, Berdsk, Barnaul, Tomsk, Kemerovo i Krasnojarsk, počev od 12. decembra

Objavljeno:

Ruski lanac brze hrane Vkusno i Tochka, nekadašnji Mekdonalds, počeće da prodaje verzije obroka Happy Meal, ali sa jednom bitnom razlikom.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, a prema pisanju RBK-a, ruski Happy Meal ili Srećni obrok - umesto igračaka nudiće knjige.

Vkusno i Tochka verzija biće dostupna u nekoliko ruskih gradova, kao što su Novokuznjec, Novosibirsk, Berdsk, Barnaul, Tomsk, Kemerovo i Krasnojarsk, počev od 12. decembra. Planirano je da prodaja u ostatku zemlje počne u januaru.

Obrok će uključivati izbor mesnih komadića (nuggets), grickalica od sira, klasičnog hamburgera, salate, štapića šargarepe i kriške jabuke, kao i piće.

Hamburger
foto: Profimedia

"Svaki paket će sadržati jednu od 14 ekskluzivnih knjiga sa raznim slagalicama i lavirintima izdavačke kuće CLEVER", navela je dalje kompanija i dodala da knjige ove vrste doprinose razvoju memorije, logike i raspona pažnje kod dece.

(Espreso/Telegraf Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.