MRTAV PIJAN OTIŠAO KOD BIVŠE, PA ZATEKAO I NJENOG DEČKA: Napravio ŠOKANTAN potez, gore je nego što MISLITE (VIDEO)
Tajlanđanin upucao dečka svoje bivše žene, Foto: Printscreen/Youtube/ELN

DRAMA

MRTAV PIJAN OTIŠAO KOD BIVŠE, PA ZATEKAO I NJENOG DEČKA: Napravio ŠOKANTAN potez, gore je nego što MISLITE (VIDEO)

Otišao je tako "drven" u njen dom

Objavljeno:

Bunteurm Onkaev, 37-godišnji Tajlanđanin, zapio se u društvu svoje sadašnje devojke i putem zaključio kako bi mogao malo posetiti i bivšu.

Otišao je tako "drven" u njen dom, tamo zatekao njenog sadašnjeg partnera Somčaija Sakolčaija, pa ga upucao u penis u naletu ljubomore.

Premda se u policijskoj stanici tvrdio da je pištolj opalio slučajno, zadržan je u pritvoru zbog sumnje da je pokušao počiniti ubistvo, a osmeh sa lica bi mu mogao nestati ispred suda budući da mu preti kazna od 15 godina zatvora.

Somčai je prevezen u bolnicu pri svesti, ali su lekari medijima rekli da mu je penis toliko stradao da najverovatnije više neće funkcionisati.

"Prolazio sam pored kuće bivše supruge, želja mi je bila malo porazgovarati s njom, ali sam slučajno imao pištolj u ruci i greškom povukao obarač", rekao je Onkaev ispred policijskih inspektora.

Bunteurm i njegova bivša supruga Ubonrat tokom bračne sreće su dobili dvoje dece, imaju 15-godišnjeg dečaka i devetogodišnju devojčicu, a ona je ispred policajaca izjavila da se Bunteurm nije mirio sa razvodom uprkos tome što je prošlo šest godina otkako su prestali da budu u braku.

"Gurnuo je vrata i zaurlao 'gde je?' Zatim je zabio mom novom dečku pištolj u prepone i opalio", rekla je.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.