TRZAVICE U PORODICI TRAMP? Evo šta članovi misle o njegovom povratku u Belu kuću, Melanija nije ODUŠEVLJENA?!
Donald Tramp, Foto: EPA-EFE/TRACIE VAN AUKEN

NESUGLASICE

TRZAVICE U PORODICI TRAMP? Evo šta članovi misle o njegovom povratku u Belu kuću, Melanija nije ODUŠEVLJENA?!

Nakon što republikanci nisu postigli uspeh koji su očekivali, govori se o "civilnom ratu" između tradicionalnih republikanaca i Maga pokreta, sa velikim delom krivice direktno na vratima Trampa u Palm Biču

Objavljeno:

Donald Tramp je saopštio da će se kandidovati za predsednika SAD na izborima 2024. godine, pokazujući da ga nisu omeli neki loši rezultati na međuizborima, na kojima su izgubili mnogi kandidati koje je podržao.

Dok je Republikanska stranka najavljivala "crveni talas" na dan izbora, predviđajući da će konzervativci preplaviti Predstavnički dom i Senat kako bi otežali agendu Džoa Bajdena, nije došlo do talasa, već laganog prskanja. Republikanci će, prema poslednjim projekcijama, preuzeti kontrolu nad Predstavničkim domom, dok se očekuje da će Senat ostati u rukama demokrata.

Nakon što republikanci nisu postigli uspeh koji su očekivali, govori se o "civilnom ratu" između tradicionalnih republikanaca i Maga pokreta, sa velikim delom krivice direktno na vratima Trampa u Palm Biču.

Stratezi su se brzo okrenuli protiv 45. predsednika nakon što nije dao rezultate koje je obećavao, jer brojni kandidati koje je podržao, kao što su dr Mehmet Oz, Keri Lejk i Heršel Voker, nisu izvojevali pobede.

Jedan čovek koji i dalje veruje u Donalda Trampa jeste sam Donald koji je, uprkos brojnim istragama u vezi sa poslovanjem, privatnim životom i ponašanjem prema poverljivim dokumentima, odlučan da dođe do drugog mandata.

Šta ostatak njegove porodice misli o povratku u Vašington?

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Melanija Tramp

Činilo se da bivša prva dama nije posebno uživala u vremenu u Beloj kući. Svi se sećaju snimka koji je procurio, u kojem se žalila što mora da organizuje božićno dekorisanje, kako je odbila da uhvati supruga za ruku i njene čuvene jakne na kojoj je pisalo da je "nije briga" tokom posete migrantskom centru u Teksasu.

Iako se čini da je srećnija u životu izvan Bele kuće, Melanija je u intervjuu u maju za Fox News na pitanje o mogućoj drugoj kandidaturi, rekla "nikad ne reci nikad".

"Ako se kandiduje, ona će biti tamo. Ona neće imati svoje trke, da li ih je ikad i imala?", rekao je savetnik porodice u poverenju za Politico u septembru prošle godine.

Melanija je igrala glavnu ulogu tokom proglašavanja Trampove kampanje u Mar-a-Lagou 15. novembra, dočekivala je i pozdravljala goste, i aplaudirala tokom njegovog govora.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Donald Tramp je priznao tokom objavljivanja kandidature da Melanijino vreme u Beloj kući nije predstavljalo zadovoljstvo.

Ivanka Tramp i Džared Kušner

Voljena ćerka bivšeg predsednika izgleda da ne želi da bude deo očeve kampanje 2024, preskočila je njegov događaj i rekla novinarima da "ne planira da bude uključena u politiku".

"U ovo vreme prioritet dajem svojoj deci i privatnom životu koji stvaramo kao porodica. Uvek ću voleti i podržavati svog oca, ali ću to raditi izvan političke arene", rekla je Ivanka.

U Trampovoj vili Mar-a-Lago na Floridi tokom objavljivanja bili su prisutni članovi njegove porodice, uključujući njegovu suprugu Melaniju i sina Erika. Čak je bio prisutan i Ivankin muž, Džared Kušner, ali Ivanka nije bila.

Međutim, čini se da će Džared Kušner pratiti svoju suprugu. Prema pisanju The New York Post-a, Kušner je tokom vikenda na venčanju Tifani Tramp izbegavao pozive na podršku.

Ivanka Tramp
foto: Profimedia

"Tramp je mislio da će prošlog vikenda ubediti Ivanku da se priključi kampanji. Ali ona je do sada do čvrsto izbegavala, kao i Džared. Oboje osećaju da su izgoreli u Vašingtonu i ne žele da se vrate i izlože sebe i svoju decu još jednoj gorkoj kampanji", rekao je neimenovani insajder za medije.

Donald Tramp Junior

Trampov najstariji sin je jedan od najglasnijih pristalica svog oca, često je prisutan u desničarskim medijima i među masom Maga pristalica.

Ni on nije bio prisutan tokom objavljivanja kandidature svog oca, rekavši da je u lovu u zapadnom delu SAD i da nije mogao da stigne na vreme.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Erik Tramp

Drugi Trampov sin branio je svog oca na Fox-u nakon što je FBI upao u Trampovu rezidenciju na Floridi.

Erik je rekao da njegov otac nije uradio ništa pogrešno i da je jednostavno bio proganjan kao deo pokušaja da ga spreče da se ponovo kandiduje.

On je nagrađen za svoju odanost u Mar-a-Lagu 15. novembra, kada ga je otac zamolio da ustane tokom njegovog govora i pohvalio ga zbog truda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.