HIT SNIMAK SA SVADBE TRAMPOVE ĆERKE ZAPALIO INSTAGRAM: Evo o čemu se radi! (VIDEO)
Tifani Tramp, Foto: Printscreen/Instagram/melaniatrumpstyle

URNEBESNO

HIT SNIMAK SA SVADBE TRAMPOVE ĆERKE ZAPALIO INSTAGRAM: Evo o čemu se radi! (VIDEO)

Na snimku se vidi kako je izgledala druga haljina Tifani Tramp kojom je poznata naslednica zamenila skupocenu venčanicu modne kuće Elia Saab.

Objavljeno:

Venčanje Tifani Tramp i Majkla Bulosa održano juče na imanju Donalda Trampa na Floridi, jedan je od najpraćenijh događaja sa svetske javne scene. Mreže su preplavljene snimcima sa svadbe među kojima je i video na kojem je zabeležen zanimljiv momenat neveste i Melanije Tramp.

Na snimku se vidi kako je izgledala druga haljina Tifani Tramp kojom je poznata naslednica zamenila skupocenu venčanicu modne kuće Elia Saab. Ćerka Marle Mejpls i Donalda Trampa još lepše je izgledala u ovom glamuroznom modelu.

U pitanju je haljina sa izraženim strukom i eksplozivnim šlicem kao i srcolikim izrezom na dekolteu.

U kolažu ovih slika i snimaka vidi se i momenat kada je Tramp pratio ćerku do oltara kao i dolazak mladenaca na slavlje. Na tom snimku (skrolujte) vidi se kako Tifani srdačno pozdravlja Melaniju Tramp koja joj sa mnogo sreće i ljubavi uzvraća poljupcem. Pogledajte samo to ozareno lice gospođe Tramp dok mladenci porlaze pored nje!

Opravdano se godinama pričalo da su Melanija i Tifani Tramp u sjajnim odnosima kao i da je Donaldova ćerka očarana stilom svoje maćehe koju je čak i nekoliko puta kopirala načinom odevanja.

1 / 6 Foto: Profimedia

Melanija je maćeha za primer, a njeno modno izdanje sa venčanja izazvalo je brojne pohvale jer se smatra da je jednostavnom elegantnom haljinom napravila odličan izbor kojim pritom nije skrenula pažnju sa neveste. Imajui u vidu njen odnos sa Tifani, takvi komentari su više nego opravdani.

Više nego važna gošća na svadbi bila je majka Tifani Tramp koja je nosila Elie Saab haljinu.

Podsetimo, Donald Tramp je od 1977. do 1992. bio u braku sa Ivanom Tramp, 1993. oženio se Marlom Mejpls od koje se razveo šest godina kasnije. Melanijom se oženio 2005. i taj brak još traje.

Tifani su podržali polusestra Ivanka i polubraća Baron, Erik i Donald junior.

(Espreso/Zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.