SUVIŠE MLADA I LEPA I USTAJE U 6 SATI UJUTRU? Devojka objavom RABESNELA PRATIOCE (VIDEO)
Lusi Velčer, Foto: Printscreen/Tik-Tok/luluhasfun

NASTAO JE HAOS

SUVIŠE MLADA I LEPA I USTAJE U 6 SATI UJUTRU? Devojka objavom RABESNELA PRATIOCE (VIDEO)

Ovaj put, ona je uzburkala svetsku javnost stavom da je suviše lepa da radi

Objavljeno:

Snimak poznate influenserke, razbesneo je korisnike društvenih mreža, nakon što je snimila video u kojem je navela kako je suviše lepa da bi radila i mučila na poslu.

Lusi Velčer, tik tokerka iz Amerike, jedna je od popularnijih influeserki na ovoj društvenoj mreži, sa više od 10 miliona lajkova na obajvama. Poznata je po svojim snimcima koje uglavnom snima dok se nalazi u automobilu, gde sa pratiocima deli savete, ali i detalje iz ličnog života. Ovaj put, ona je uzburkala američku, ali i svetsku javnost stavom da je suviše lepa da radi.

"Ne želim da radim do kraja života. Da li izgleda kao da želim da ustanem u 6 ujutru? Svaki je***i dan u narednih 60 godina!? Ne! Previše sam lepa za to!” ", rekla je ona besno, nakon čega je nastavila da pije kafu.

Nakon snimka, pratioci su odmah počeli da ostavljaju komentare, nazivajući je u više navrata lenjom i površnom devojkom.

„Pokušajte da se probudite u 4 ujutru i da svakodnevno radite 60 sati nedeljno“, napisao je jedan od pratilaca.

Sledeći se osvrnuo na njene godine i stav o radu.

"Kako bi bilo da pokušaš da budeš odrasla osoba umesto da se ponašaš kao privilegovana princeza očekujći da će ti život biti poklonjen na tacni?“, napisao je.

Inače, Lusi nikada nije otkrila gde je zaposlena, ali je pre nekoliko dana, spomenula kako je na poslu dobila unapređenje.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.