KRISTINA BRUTALNO UBIJENA U SVOM DOMU: Policajci zatekli MUČAN PRIZOR, smrt influenserke digla SVET NA NOGE! (FOTO)
Nubija Kristina Braga, Foto: Printscreen/Instagram/nubia_cristina_braga

HOROR!

KRISTINA BRUTALNO UBIJENA U SVOM DOMU: Policajci zatekli MUČAN PRIZOR, smrt influenserke digla SVET NA NOGE! (FOTO)

Ona je imala skoro 60.000 pratilaca na Instagramu i sanjala je da postane svetski poznata

Objavljeno: 16:55h

Dvojica naoružanih napadača koji su kasnije pobegli motorom ubili su brazilsku influenserku i modnu kreatorku u njenoj kući.

Nubija Kristina Braga (23), poznata i kao „Bos“, pronađena je u svom domu u naselju Santa Marija u gradu Arakahu, uveče 14. oktobra.

Ona je imala skoro 60.000 pratilaca na Instagramu i sanjala je da postane svetski poznata, piše Dejli mejl. Takođe je posedovala sopstveni butik “Boss’s Closet” sa njenom linijom odeće.

Kristina je posetila je frizerski salon oko tri sata pre nego što je ubijena, a njen poslednji stori na Instagramu navodno je prikazivao kako doteruje frizuru.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/nubia_cristina_braga

Vratila se kući ibrzo posle toga, ali su kroz otvorenu kapiju njenog dvorišta ušla dvojica razbojnika na motorima. Upali su u kuću i otvorili vatru čim su ugledali devojku, upucavši je više puta, a zatim pobegli sa lica mesta. Policajci su u kuću stigli oko 21 sat i zatekli žrtvu kako leži mrtva na podu u lokvi krvi.

Lokalne vlasti pozvale su građane da jave informacije koje bi eventualno dovele do hapšenja osumnjičenih. Motiv ubistva za sada nije poznat.

Kristina je pravila sadržaj o lepoti, modi i putovanjima, a njeni prijatelji kažu da je uvek sanjala o svetksoj slavi. Takođe je dobila priznanje za volonterski rad u svom naselju Santa Marija.

Mnogi njeni pratioci i fanovi oglasili su se na društvenim mrežama.

– Isuse, devojka je objavila priču tek pre 3 sata i bila je brutalno ubijena, samo Bog može da uteši njenu porodicu i prijatelje – glasila je jedna objava na Instagramu.

– Počivaj u miru princezo, bila si neverovatna devojka – napisao je drugi korisnik.

– Neka tvoj odlazak protekne mirno, Bog je sa tobom – poručio je neko.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.