PUTNICI PREBILI DŽEPAROŠA NA MRTVO IME: Uhvaćen u akciji, TUKLO GA POLA ATUOBUSA da bi ga naučili pameti (VIDEO)
Tuku džeparoša, Foto: Printscreen/Twitter

batinanje

PUTNICI PREBILI DŽEPAROŠA NA MRTVO IME: Uhvaćen u akciji, TUKLO GA POLA ATUOBUSA da bi ga naučili pameti (VIDEO)

Na snimku se vidi kako rulja opkoljava lopova nakon čega ga šutira i pesniči kao da je okačena vreća za boks

Objavljeno:

Kolumbijska prestonica Bogota je ozloglašena po visokoj stopi kriminala zbog koje je i sam izlazak na ulicu za neke stanovnike kockanje sa životom ili imovinom.

Lošu bezbednosnu situaciju savršeno ilustruje snimak džeparoša koji je navodno na stanici pokušao da opljačka jednog putnika gradskog autobusa i to kroz prozor! To mu međutim nije uspelo jer su mu ruku priklještili sa unutrašnje strane i nisu dali da pobegne.

Vozač nije hteo da nastavi vožnju jer je mladić visio sa rukom zaglavljenom u prozoru, a uskoro su prolaznici saznali o čemu se radi pa su rešili da ga nauče pameti.

Na snimku se vidi kako rulja opkoljava lopova nakon čega ga šutira i pesniči kao da je okačena vreća za boks. Mladić, ne samo da je dobio batine već je i sam opljačkan, što se vidi na samom kraju kada mu neko izvlači novčanik iz džepa na pantalonama.

Kale Blu radio navodi da je nekoliko građana zvalo policiju dok su drugi razgovarali sa putnicima unutra, tražeći od njih da oslobode ruku mladića, kako bi mogli lakše da ga prebiju kada ga spuste.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.