MALU DANIJELU MAJKA JE U KREVETU ZATEKLA SA OCEM: Pitala ju je samo jednu stvari i sve je bilo jasno!
Foto: Profimedia

STRAŠNO!

MALU DANIJELU MAJKA JE U KREVETU ZATEKLA SA OCEM: Pitala ju je samo jednu stvari i sve je bilo jasno!

Naterao me je da ga dodirnem. Imala sam donji veš

Objavljeno:

Britanka Danijela Kinan (18), odlučila je javno da progovori o jezivom s*ksualnom zlostavljanju koje je pretrpela od rođenog oca, a koje je počelo kada je imala sedam godina.

Ispovest za Mančester Ivning Njuz dala je i njena majka, koja je jedne večeri zatekla svog muža vojnika kako u krevetu maltretira njenu preplašenu ćerku. Kaže da ju u tom trenutku videla da u njenim očima nije “nije ostalo nimalo života“.

Prvi slučaj s*ksualnog zlostavljanja desio se ranije, dok je devojčica bolovala od stomačnog virusa i imala visoku temperaturu.

Naterao me je da ga dodirnem. Imala sam donji veš, ali on bi se trljao meni o leđa. Nekoliko nedelja kasnije, vratio se u moju sobu i uradio to ponovo – rekla je Danijela dodavši da je tada mislila da je u bunilu zbog temperature.

Zlostavljanje se nastavilo svakog dana dok je njena majka bila u bolnici zbog infekcije, a otac joj je rekao da će ga vojska ubiti ako sazna.

– Počeo bi to da radi svako jutro i noć. Ušao bi u moju sobu i tražio da legnem sa njim u krevet. Živeli smo u Nemačkoj i bila sam daleko od svoje porodice i prijatelja. Stalno smo se selili, i to je jedna od stvari na koje je računao. Nisam imala nikog drugog stalnog u mom životu osim svoje mame – kazala je tinejdžerka.

Kada je Danijelu otac silovao u podrumu kaže da je pokušala da progovori o tome ali da “nije mogla da nađe reči”. Onda je i majka primetila da se, tada devetogodišnjakinja povukla u sebe.

Najgora noćna mora njene majke ostvarila se kada je jedne večeri ušla u ćerkinu sobu i zatekla muža u krevetu sa njom.

– Otišla sam gore i videla da su Danijelina vrata odškrinuta. Ležao je sa njom i nisam videla ništa, ali sam videla Danijelino lice, nje kao da nije bilo. To nije bila moja devojčica tamo. Nije bilo života u njenim očima – prisetila se užasa majka.

Ona kaže da je u tom trenutku Majkl krenuo da su u šali “tuče” sa devojčicom kako bi maskirao šta je uradio, ali da mu nije poverovala.

– Kunem se Bogom, dve sekunde, ne znam ni koliko je to bilo, svađala sam se sama sa sobom u glavi. Pomislila sam: “Nemoguće da se ovo dešava” – rekla je očajna žena kroz suze za list iz Mančestera.

Majkl je onda izašao iz sobe, a majka je ostala sa Danijelom i zamolila je da joj ispriča šta se dogodilo.

– Pogledala sam u Danijelu i pitala: ‘Da li je tata nešto uradio?’, a ona je odgovorila: ‘Da’. Zamolila sam je da mi kaže, a ona je rekla da ne zna kako. Dala sam joj dve plišane medei zamolila je da mi pokaže. Ona ih je spojila i znala sam. Dodirnula mi je lice i rekla: ‘Jesi li dobro mama? Hoće li tata biti upucan?’“ – opisala je jezivo iskustvo majka.

Majkl je prvo negirao sve, ali je brzo priznao krivicu, prvo svojoj supruzi, pa onda i na suđenju. Osuđen je na 11 godina i šest meseci robije i trebalo bi uskoro da bude pušten na slobodu. Od toga najviše strepi Danijela, koja pati od posttraumatskog poremećaja i nesanice.

Ona kaže da svojom ispovešću u medijima želi da upozori javnost na svog oca, kako nikada više ne bi povredio neko dete.

(Espreso/Manchester Evening News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.