ANASTASIJIN UBICA IZREKAO JEZIVE REČI PRED CELOM POLICIJOM: U stanici je odmah nastao muk, uhvatili se za glavu
Foto: Printscreen

KAKAV ČOVEK

ANASTASIJIN UBICA IZREKAO JEZIVE REČI PRED CELOM POLICIJOM: U stanici je odmah nastao muk, uhvatili se za glavu

Kako pišu ruski mediji par je na društvenim mrežama stvorio sliku da su bili u srećnoj i skladnoj vezi

Objavljeno:

Osumnjičeni za ubistvo ruske p*rno glumice Anastasije Grišman (26) Dmitrij Černišov (24) je tokom saslušanja navodno izjavio da ga je devojka zamolila da je ubije kako bi je “spasio od životnih poteškoća”, međutim policija i dalje istražuje pravi motiv zločina, piše Komsomolskaja pravda.

Anastasija je juče pronađena je mrtva 9. avgusta u svom stanu u Sankt Peterburgu, u kadi, sa šest uboda na telu. Pronašla ju je prijateljica kada je provalila u stan, zabrinuta što joj se žrtva duže vreme nije javljala. Optuženi je ranije osuđivan za krađu i izbegavanje služenja vojnog roka.

Kako pišu ruski mediji par je na društvenim mrežama stvorio sliku da su bili u srećnoj i skladnoj vezi. Čak se na jednom od njihovih zajedničkih videa, na prstu glumice pojavila burma. Ispostavilo se da su se njih dvoje venčali neposredno pre ubistva.

– Bili su kul zajedno i zato su odlučili da se venčaju, ne dajući nikakvo posebno značenje braku. Ipak, on joj je to predložio. Imali su čudan odnos, neko kaže da se dobro ponašao prema njoj, ali malo ljudi zna šta se događalo između njih kada su bili sami – rekla je Anastasijina prijateljica Rijana za Komsomolskaju pravdu.

Prema rečima drugarice, droga je postala uobičajena loša navika para, a navodno se pod uticajem narkotika i odigrao užasan zločin.

Dmitrij je takođe glumio u Anastasijinom erotskim klipovima na platformi Onlyfans. Anastasija se takođe bavila i crtanjem tetovaža. Njen sadržaj na TikTok-u i Onlyfans-u je bio vrlo popularan i pregledavan je više miliona puta.

(Espreso/ kp.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.