ŠOK, PREKINUT PROGRAM UŽIVO, GLEDAOCI ZANEMELI: Nutricionistkinja se SAMO SRUŠILA USRED EMISIJE, UŽAS! (VIDEO)
Nutricionistkinja Tereza Kokaro se onesvestila, Foto: Print Screen Youtube/NAZATV

STRAŠNO

ŠOK, PREKINUT PROGRAM UŽIVO, GLEDAOCI ZANEMELI: Nutricionistkinja se SAMO SRUŠILA USRED EMISIJE, UŽAS! (VIDEO)

Nekoliko dana kasnije, mediji su saopštili da se nutricionistkinja oseća dobro

Objavljeno:

Posle voditeljke koja je doživela moždani udar u živom prenosu, u emisiji se u utorak onesvestila i nutricionistkinja Tereza Kokaro. Samo nekoliko sekundi nakon što je govorila o temi čime možemo da zamenimo šećer, nutricionistkinja je zakolutala očima i srušila se.

Sve se dogodilo u emisiji "Buenos Dias America", a Tereza je govorila o ishrani dece. "Ako želimo da zamenimo zaslađivače ili šećer, treba da počnemo da koristimo kokos, gorki kakao, cimet", rekla je nutricionistkinja dok je s kolegama razgovarala o tome kako na te promene navići mališane.

"U redu je ako dete ode na rođendan i pojede nešto slatko…", rekla je u nastavku, a onda su voditelji i gledaoci primetili da zamuckuje. Tereza je potom izgubila svest, voditelji su pritrčali u pomoć, a program je prekinut.

Nekoliko dana kasnije, mediji su saopštili da se nutricionistkinja oseća dobro, a portali su preneli da su joj lekari savetovali da obavi kardiološke preglede. Podsetimo, voditeljka koja je izveštavala o otkazanom lansiranju NASA rakete, Džuli Čin, hitno je prebačena u bolnicu nakon što je doživela moždani udar u studiju. U jednom trenutku se izvinila gledaocima i rekla da se ne oseća dobro, posle čega se nije vratila u studio.

Pogledajte trenutak u kom se nutricionistkinja onesvestila:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.