POMAHNITALA MAJKA TRESLA SVOJU BEBU DO SMRTI, DOKTORI SE ŠOKIRALI KAD SU ČULI RAZLOG: Nisu verovali svojim očima
Foto: Printscreen

ŠTA JOJ JE?

POMAHNITALA MAJKA TRESLA SVOJU BEBU DO SMRTI, DOKTORI SE ŠOKIRALI KAD SU ČULI RAZLOG: Nisu verovali svojim očima

Doktori su odmah nakon što su pregledali devojčicu posumnjali da su joj roditelji naneli povrede opasne po život

Objavljeno:

Prema izveštajima austrijskih medija, 28-godišnja majka iz Beča je svoju 4-mesečnu devojčicu tresla gotovo do smrti jer je plakala.

Po bebu je na poziv roditelja 29. jula došla Hitna pomoć, pa je prevezena u najveću bečku bolnicu AKH. Lekari se i dve nedelje nakon incidenta bore za njen život, javlja Fenix Magazin.

Doktori su odmah nakon što su pregledali devojčicu posumnjali da su joj roditelji naneli povrede opasne po život. Prema njihovom izveštaju, devojčici je mozak toliko oštećen da će, i ako preživi, verovatno imati trajne posledice.

– Majka, koju je juče policija uhapsila u njenom stanu, policiji je rekla da je dete previše plakalo, kao i da ga je tresla sve dok se više nije micalo – rekao je portparol bečke policije Kristof Verhinjak.

Danas još nije bilo poznato hoće li 28-godišnjakinja koja živi sa svojim partnerom, s kojim ima i petogodišnjeg sina, morati da ostane u istražnom zatvoru.

Majka je priznala šta je uradila i ostaje pitanje hoće li njihov 5-godišnji sin i dalje smeti da ostane sa svojim ocem. O tome će, kako je izvestila policija, odlučiti nadležna bečka Opštinski kancelarija za mlade.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.