"JESMO SE VRATILI U VREME STALJINA?": Medvedev ZAPREPASTIO STAJLINGOM, nije izostala ni OZBILJNA PRETNJA! (VIDEO)
Dmitrij Medvedev, Foto: Profimedia

ŠOOK!

"JESMO SE VRATILI U VREME STALJINA?": Medvedev ZAPREPASTIO STAJLINGOM, nije izostala ni OZBILJNA PRETNJA! (VIDEO)

Ceo svet gleda i ne veruje

Objavljeno: 13:49h

Bivši predsednik Rusije Dmitrij Medvedev, sada zamenik šefa Saveta bezbednosti Rusije, posetio je pre dva dana fabriku tenkova u Nižnjem Tagliju.

Poseta je usledila nakon što je Rusija počela da koristi zalihe iz Hladnog rata, posebno kada su u pitanju tenkovi.

Kako piše The Drive, ovo bi mogao biti znak da je Rusija svesna da je izgubila mnogo naoružanja tokom invazije na Ukrajinu.

Najsavremeniji tenkovi zameniće stare koji su uništeni.

Medvedev je najavio posetu na društvenim mrežama po nalogu ruskog predsednika Vladimira Putina. Vide se tenkovi T-7253 i T-90M. Ovaj poslednji je posebno interesantan jer je to najnapredniji ruski tenk, ali je tokom rata Ukrajina zaplenila ili uništila dosta njih.

„Povećava se proizvodnja naoružanja i specijalne opreme, od tenkova do balističkih raketa visoke preciznosti i dronova, pa se spremite“,najavio je.

On nije govorio o detaljima u izjavi koja zvuči preteće. Pogotovo što je fabriku obilazio obučen u crni kožni kaput, koji je mnoge podsetio na imidž agenata Narodnog komesarijata unutrašnjih poslova u Staljinovo vreme.

„Cilj je postavljen, moramo da se branimo u svim ključnim oblastima. Pažnja javnosti je na tome da će svako ko se uključi u rat u Ukrajini kao plaćenik, biti kažnjen, nadzor se nastavlja, a mi moramo da nastavimo sa snabdevanjem naših trupa“, napisao je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.