OTIŠLA KOD MUŽA U ZATVOR, PA SAZNALA DA MU JE LJUBAVNICA VEĆ U POSETI: Pala sačekuša, pa žestoka MAKLJAŽA (VIDEO)
Tuča, Foto: Printscreen/Youtube/ Crónica TV

NEVEROVATNO

OTIŠLA KOD MUŽA U ZATVOR, PA SAZNALA DA MU JE LJUBAVNICA VEĆ U POSETI: Pala sačekuša, pa žestoka MAKLJAŽA (VIDEO)

"Znaš li da imamo troje dece? Došla si da se zezaš sa tuđim mužem", vikala je ogorčena žena, koja na kraju nije mogla ni da čuje glas svog dragog

Objavljeno:

Ko hoće da prevari svoju ženu, nađe način. Čak i da je trenutno u - zatvoru! Brižna žena iz argentinske La Plate otišla je da poseti svog voljenog u zatvoru, da bi bila iznenađena informacijom da ne može da uđe jer gospodin već ima posetioca.

Kasnije je od čuvara saznala da je u posetu u isto vreme stigala i njegova ljubavnica, sa kojim je trenutno u seksualnim odnosima, što je gospođu navelo da organizuje sačekušu.

To je i uradila, brzo je prikupila logističku podršku u vidu nekoliko rođaka, potom pretukla svoju rivalku pred zbunjenim čuvarima koji su joj ispričali kako izgleda njegova ljubavnica, a zatim se sakrila na sigurno.

"Znaš li da imamo troje dece? Došla si da se zezaš sa tuđim mužem", vikala je ogorčena žena, koja na kraju nije mogla ni da čuje glas svog dragog.

Naime, taj neverni muškarac je odlučio da je za njega najbolje da se ne javlja i odbija pozive, što je navelo njegovu suprugu da ukrade mobilni telefon ljubavnice i pokuša da iskoristi njen broj.

Koliko je poznato, nije uspelo...

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.