"IMAO SAM BRUTALAN SE*S SA ŽENOM SVOG PRIJATELJA": Raspametio se kada mu je OVO uradila PRED VRHUNAC
Prevar, Foto: Profimedia

au!

"IMAO SAM BRUTALAN SE*S SA ŽENOM SVOG PRIJATELJA": Raspametio se kada mu je OVO uradila PRED VRHUNAC

Sledeće je jutro odmah požalio, ne zato što nije bilo dobro, jer je bilo sjajno i ona mu se jako sviđa kao osoba, već zbog onoga što je učinio svom prijatelji i njihovom odnosu.

Objavljeno:

–Ja sam samac u svojim 30-ima i trebam savet o situaciji u koju sam upao sa ženom svog prijatelja. Znao sam da su imali problema u braku i da su išli na savetovanje.

Jedne sam večeri naleteo na nju u teretani i završili smo zajedno na piću. Ispričala mi je probleme u njihovom braku, a ja sam je slušao. Prilično smo popili i vratila se kod mene da popijemo kafu pre odlaska kući, ali smo se poljubili i onda smo spavali – napisao je jedan muškarac za Mirror.

1 / 5 Foto: Profimedia

Sledeće je jutro odmah požalio, ne zato što nije bilo dobro, jer je bilo sjajno i ona mu se jako sviđa kao osoba, već zbog onoga što je učinio svom prijatelju i njihovom odnosu. Zna da je to neoprostivo. Nadao se da će se i ona osećati isto i da će se složiti da su se dobro proveli, ali da se to više ne može ponoviti. Međutim, to nije bio slučaj – ona ga želi ponovno da ga vidi i rekla je da joj se oduvek sviđao. Seks je bio prejak, pred vrhunac me je gricnula za uvo.

Seks
foto: Profimedia

– Mislim da znate da je ono što ste učinili pogrešno. Napravili ste loš izbor te večeri. Sada morate biti iskreni s ovom ženom i objasniti da, iako ste uživali u noći s njom, to nije bilo u redu i ne može se ponoviti.

Međutim, ova veza za jednu noć dokaz je da je njezin brak u problemima i da je ona na ranjivom mestu. Kad razgovarate s njom, podstaknite je da reši svoj brak na ovaj ili onaj način i podsetite je da će afera samo zakomplikovati stvari i privremeno odvući pažnju.

Seks
foto: Profimedia

Možda ćete morati prihvatiti da je vaše prijateljstvo s njim završeno. Odmaknite se se od oboje i dajte joj vremena da mirno razmisli o stvarima – odgovorila mu je Kolin Nolan.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.