OTIŠLA JE U BOLNICU SA DEČKOM ZBOG OBIČNE STVARI, PA MU UMRLA PRED OČIMA: Sve se desilo zbog OVE INJEKCIJE
Foto: Profimedia

STRAŠNO

OTIŠLA JE U BOLNICU SA DEČKOM ZBOG OBIČNE STVARI, PA MU UMRLA PRED OČIMA: Sve se desilo zbog OVE INJEKCIJE

Kejsi, koji je skupljao sredstva za troškove lečenja od skoro 200.000 funti, sada prikuplja sredstva za njenu kremaciju

Objavljeno:

Jedna Britanka umrla je pred očima svog partnera nakon što se “rutinska” procedura lečenja migrene završila fatalno.

Ema Grejndžer (51) provela je 18 meseci u komi nakon što je u jednoj kineskoj klinici primila injekcije hidrokortizona posle kojih je prestala da diše, a srce joj je na kratko stalo u februaru 2021.

Lekari su joj povratili puls, ali Ema i dalje nije mogla samostalno da diše i pala je u komu, rekao je njen partner Adrijan Kejsi za BBC. On je rekao da se njegova partnerka borila na aparatima za održavanje života više od godinu dana, ali je nažalost preminula u bolnici 18. septembra.

Kejsi, koji je skupljao sredstva za troškove lečenja od skoro 200.000 funti, sada prikuplja sredstva za njenu kremaciju i vraćanje posmrtnih ostataka u Veliku Britaniju. Rekao je da su procenjeni troškovi oko 4.000 funti, pored svega što je dosad platio dok je bila u Kini.

Par iz gradića Bridžnorta preselio se u Šangaj 2019. godine, gde su radili kao nastavnici. Grejndžerova je imala problem da nabavi lekove za migrenu jer nije mogla da kupi onaj koji je koristila u Velikoj Britaniji.

Njen partner je rekao da je otišla u privatnu kliniku na pregled i da joj je prepisano osam injekcija hidrokortizona, ali je “na broju pet, prestala da diše”.

Dodao je da mu nije bilo dozvoljeno da je vidi celih sedam nedelja, navodno zbog kovida, ali misli da su u stvari samo hteli da mu naplate.

Kejsi, koji se sada sprema za obračun na sudu, ranije je rekao da prolazi kroz “noćnu moru” sa kineskim advokatima i osiguravajućim kompanijama, koje navodno odbijaju da pokriju troškove.

– Očigledno se borim sa… duševnim bolom zbog gubitka Eme, kao i uopšte sa složenom birokratijom – kazao je Britanac.

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.