ČOVEK SE ŽALIO NA JAK BOL U GRUDIMA: Kada su mu lekari gurnuli KAMERU u GRLO, imali su ŠTA da VIDE! Jezivo!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Uptalknews

endoskopija pokaza

ČOVEK SE ŽALIO NA JAK BOL U GRUDIMA: Kada su mu lekari gurnuli KAMERU u GRLO, imali su ŠTA da VIDE! Jezivo!

Na sreću, ova priča se srećno završila

Objavljeno:

Stanovnik ruskog grada Novorosijska žalio se u bolnici na jak bol u grudima, koji je prilikom gutanja bio nepodnošljiv. Takođe su hrana, pa čak i voda, prestajali da mu prolaze kroz jednjak.

Obično ovakav bol ukazuje ili na probleme sa srcem, ili na neku vrstu unutrašnjeg otoka. Ali niko nije mogao da pomisli da je problem u nečemu mnogo banalnijem od toga.

Naime, pacijentu je urađena endoskopija, prilikom čega je otkriveno da bolove i probleme sa gutanjem ima zbog komada piletine u grlu, piše KP.ru.

Problem je nastao jer nije dovoljno žvakao meso, pa je cela hrskavica ušla u grlo i zaglavila se. Strano telo je onda izazvalo oticanje zidova jednjaka usled upale, što je takođe ometalo prolazak hrane.

Grlo, Bol u grlu, Rolka, Vrat, Bol, Prehlada, Grip
foto: Profimedia

– Ovo je veoma opasna pojava, ako na vreme ne odete kod lekara. Strani predmet može izazvati nekrozu tkiva unutrašnjeg organa i onda morate da ga skroz ili delimično uklonite – rekao je gastroenterolog Gleb Ivanov.

Na sreću, ova priča se srećno završila.

– Lekari endoskopskog odeljenja uspešno su obavili operaciju, gurnuli pileću hrskavicu u stomak, gde će biti svarena. Nakon kratkog boravka u bolnici, pacijent je otpušten – saopštila je pres-služba Novorosijske gradske bolnice.

(Espreso / KP.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.