ISPLIVAO SNIMAK NA DAN KAD JE GABI PETITO POSLEDNJI PUT VIĐENA ŽIVA: Ovo se dešavalo neposredno pre HORORA! (VIDEO)
Gabi Petito, Foto: Printscreen/Instagram/gabspetito

CEO SVET PRATIO NJEN SLUČAJ

ISPLIVAO SNIMAK NA DAN KAD JE GABI PETITO POSLEDNJI PUT VIĐENA ŽIVA: Ovo se dešavalo neposredno pre HORORA! (VIDEO)

Građanska tužba koju su njeni roditelji podneli ranije ove godine navodi se da ju je Landri ubio uveče 27. avgusta

Objavljeno: 09:58h

Snimak nadzora iz prodavnice "Whole Foods" u Vajomingu prikazuje Gabi Petito i Brajana Landrija kako pretražuju police sa namirnicama 27. avgusta 2021. – na dan kada je poslednji put viđena u javnosti živa.

Na snimku, koji je nabavio Foks News Digital, vidi se Petitov prepoznatljiv beli Ford Transit kombi koji ulazi na parking oko 14:11. – ubrzo nakon što je par napustio restoran Meri Piglets Tek-Mek u gradu nakon javne svađe između Landrija i tri zaposlene u restoranu.

Naizgled besni Landri je četiri puta odlazio i vraćao se u restoran pre nego što se Petito izvinila, rekli su svedoci za Foks News Digital prošlog leta.

Restoran je priznao da je par tog dana jeo tamo.

Ubrzo nakon izlaska iz restorana, par se može videti na video snimku kako ulazi na parking prodavnice. Sede u autu još minut, a onda Laundri izlazi sa vozačeve strane, zalupivši vratima pre nego što priđe zadnjem delu vozila. Zgrabio je šešir iz zadnjeg kupea, a onda Petito stupa u videlo sa suvozačeve strane.

Njih dvoje zajedno prilaze prodavnici, Petito sa rukama prekrštenim ispred sebe, a Landri sa rukama u džepovima, lica skrivenog ispod oboda šešira i iza naočara za sunce.

Unutrašnje kamere iz nekoliko uglova prikazuju ih kako prolaze kroz radnju oko 15 minuta. Nema zvuka.

U jednom trenutku, Petito se može videti kako bira sir sa displeja u blizini kafića i stavlja ga u torbu. Izlaze kroz druga vrata od onih na koja su stigli.

Presekli su parking nazad do kombija, gde su sedeli još 20 minuta pre nego što su izašli na autoput 89 – put koji vodi do kampa Bridžer-Teton Nacionalne šume gde će ostaci Gabi Petito biti pronađeni 30 milja severno otprilike tri nedelje kasnije.

Tadašnji mrtvozornik okruga Teton, dr Brent Blu, ocenio je da je smrt Gabi Petito ubistvo davljenjem i postavio je prozor smrti tri do četiri nedelje pre nego što su njeni posmrtni ostaci otkriveni 19. septembra.

Građanska tužba koju su njeni roditelji podneli ranije ove godine navodi se da ju je Landri ubio uveče 27. avgusta.

Nekoliko eksperata, uključujući kriminalističkog profajlera Džona Kelija i bivšeg stručnjaka za bihejvioralno forenzičku forenziku dr En Volbert Berdžes, su predložili da je restoranska svađa izazvala Landrijev temperament, što je na kraju dovelo do Petitove smrti.

Džeksonova policija je u ponedeljak za Foks News Digital rekla da je pronašla snimak nadzora nakon što je prijavljen nestanak Gabi Petito 11. septembra.

„Pokušaj lociranja bio je prva stvar koju smo ikada čuli za Gabi Petito“, rekao je poručnik policije Džeksona Ras Rašil. Istražitelji su zatim pregledali sate video snimka u pokušaju da uđu u trag njenim koracima.

Do 1. septembra, Landri je već odvezao kombi Gabi Petito do kuće njegovih roditelja u Nort Portu na Floridi, bez nje.

Otišao je na odmor sa porodicom, družio se nekoliko dana i odbio da razgovara sa istražiteljima kada su mu pokucali na vrata 11. septembra kada su Petitini roditelji prijavili njen nestanak.

Nekoliko dana kasnije, on je nestao sa pištoljem, vozeći majčin Ford Mustang do ekološkog parka udaljenog 10 minuta. 20. oktobra 2021. istražitelji su otkrili Landrijeve ostatke u močvarnom ekološkom parku u blizini.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/gabspetito

U vreći koja je takođe pronađena na licu mesta, FBI je rekao da je Landri pismeno priznao Petitovo ubistvo. „Okončao sam njen život“, glasi rukom pisana beleška.

"Mislio sam da je to milostivo, da je to ono što je ona želela, ali sada vidim sve greške koje sam napravio. Uspaničio sam se. Bio sam u šoku."

On je to ocenio kao ubistvo iz milosrđa, napisavši da se ona povredila u padu u blizini kampa.

Takođe je napisao: „Od trenutka kada sam odlučio, oduzeo joj bol, znao sam da ne mogu bez nje. Foks News Digital pratio je Landrijeve roditelje u park onog jutra kada su pronađeni njegovi ostaci. Upoznali su detektiva iz Severne luke i člana FBI-a i krenuli u močvaru da vide gde su verovali da je njihov sin nestao nedeljama ranije. Opsežne pretrage su do tog trenutka ometale poplavne vode.

Kristofer Landri je naišao na vreću na licu mesta, a istražitelji su odvojeno pronašli Landrijeve posmrtne ostatke u blizini. FBI je kasnije saopštio da je preminuo od samonanete rane iz vatrenog oružja i rekao da je na mestu događaja pronađen i revolver.

Kada je 13. septembra napustio kuću svojih roditelja, uprkos tome što je bio pod prismotrom lokalne policije, odveo je majčin Ford Mustang u park i doneo pištolj.

(Espreso/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.