PRINC JOJ NIJE PRVI MUŽ! Megan je pre HARIJA bila u braku s OVIM ČOVEKOM, razlog razvoda će vas iznenaditi (FOTO)
Megan Markl i Princ Hari, Foto: Profimedia

šok

PRINC JOJ NIJE PRVI MUŽ! Megan je pre HARIJA bila u braku s OVIM ČOVEKOM, razlog razvoda će vas iznenaditi (FOTO)

Trevor je sada u braku sa nutricionistkinjom Trejsi Karlend

Objavljeno:

Megan Markl je bila glumica i pojavljivala se na malim ekranima, ali je postala svetski poznata kada je uplovila u vezu sa Harijem 2016. godine.

Od tog dana, interesovanje za njen privatan život ne jenjava, posebno od kada su Hari i ona izašli iz kraljevske porodice i dali čuveni intervju kod Opre Vinfri.

Iako je Megan otvoreno govorila o svemu, jednu stvar ipak vešto zaobilazi, a u pitanju je njen prvi brak.

Naime, Megan je pre Harija bila u braku sa američkim producentom Trevorom Engelsonom. Njih dvoje su se venčali 2011. godine, a svadba je trajala čak četiri dana. Venčali su se na plaži na Jamajci pred 100 zvanica.

Megan je tada imala jednostavnu, dugačku belu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, a mladoženja je bio u beloj košulji i pantalonama. Mlada se potom presvuka u žuti bikini i plesala je na plaži uz drage ljude i koktele do jutra.

Sedam godinu su bili u vezi

Pre nego što su stupili u brak, Megan i Trevor su bili čak sedam godina zajedno. Ipak, njihov brak je trajao samo dve godine, od 2011. do 2013. godine. Zvanično je okončan 2014. godine, kako su tada rekli, zbog "nepremostivih razlika".

U doba dok su još bili samo u vezi, Megan je svojim najbližim prijateljima otkrila kako je Trevor ne podržava u njenoj glumačkoj karijeri.

Prema rečima ljudi iz Meganinog bliskog okruženja, njenom bivšem suprugu nije se svidelo koliko se Megan promenila nakon nagle popularnosti njene uloge u seriji "Suits".

U knjizi "Finding Freedom" navodi se da je Engelson uživao u tome da Megan zavisi od njega u svakom smislu, pa mu je njena popularnost veoma zasmetala.

Trevor je sada u braku sa nutricionistkinjom Trejsi Karlend. On je svoju izabranicu, inače ćerku bankara multimilionera, zaprosio samo dve nedelje posle venčanja princa Harija i Megan Markl iako su u tom trenutku bili zajedno samo sedam meseci.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.