UBIO LJUBAVNICU ZBOG KOJE JE OSTAVIO SUPRUGU: Iz BESA uradio JEZIVU stvar, nesrećnoj ženi nije bilo SPASA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo!

UBIO LJUBAVNICU ZBOG KOJE JE OSTAVIO SUPRUGU: Iz BESA uradio JEZIVU stvar, nesrećnoj ženi nije bilo SPASA!

Smrtno ranjena Svetlana je samo ćutke sela na kauč, a Roman je pobegao

Objavljeno: 10:04h

U ruskom gradu Kislovodsku juče je osuđen muškarac koji je ubio svoju ljubavnicu, koja je bila ljubomorna na njegovu bivšu ženu. Kako piše KP.ru, on je želeo da svojoj bivšoj porodici, supruzi i ćerki, čestita Dan žena 8. mart.

Roman (prezime nije objavljeno) je 2014. napustio vanbračnu suprugu, koja mu je rodila dvoje dece. Nova strast, Svetlana (ime je promenjeno od strane redakcije kp.ru), sa kojom je imao aferu, primila ga je kod nje u stan i izdržavala ga. Nekoliko godina kasnije Roman ju je nagovorio da i sama napusti posao i odraslo dete iz prvog braka kako bi se odselili i započeli novi život zajedno.

Par se uselio u kuću Romanove starije sestre, koja je bila podeljena na pola. Zbog skandala koji su se desili u porodici, “autsajderi” su se često mešali u njihov lični život. Onda je u martu 2022. godine, uoči 8. marta, Roman zaprepastio Svetlanu kada joj je rekao da želi da vidi svoju bivšu ženu i decu i da joj čestita praznik.

Pošto su tenzije već bile visoke u njihovom domu, sukob je brzo eskalirao. Žena je zamerila svom Romanu zbog načina na koji žive i krivila njegovu sestru za to. Ubica je zatim otišao u kuhinju i vratio se sa nožem. Zahtevao je da mu ne vređa rodbinu i decu, ali žrtva nije prestala. Zbog toga ju je, prema njegovim rečima, “mehanički, iz besa”, jednom ubo nožem u stomak, rekao je izvor iz suda za KP-Stavropol.

Ruska policija
foto: Printscreen/youtube

Smrtno ranjena Svetlana je samo ćutke sela na kauč, a Roman je pobegao. Pola sata nakon napada, stigao je Romanov poznanik, koji je pozvao Hitnu pomoć. Kada su lekari pregledali žrtvu, jedva je davala znake života i bila je bleda. Prebačena je u bolnicu, ali je tamo ubrzo preminula.

Nož kojim je izbo Svetlanu, Roman je sakrio u ventilaciju. Međutim. policija ga je brzo pronašla i privela sumnjičenog. On je optužen za nanošenje teških povreda koje su prouzrokovale smrt jedne osobe.

Sud je muškarcu ublažio kaznu zbog priznanja krivice, saradnje tokom istrage i male dece iz prvog braka. Roman je osuđen na šest godina u najtrožoj “popravnoj koloniji”, a pretila mu je kazna do 15 godina zatvora.

(Espreso / kp.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.