BAJDENOV NAJNOVIJI ISPAD RASPAMETIO SVET: Ovo već prevazilazi sve GRANICE, pričao o POKOJNOM SINU! (VIDEO)
Džo Bajden, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

BAJDENOV NAJNOVIJI ISPAD RASPAMETIO SVET: Ovo već prevazilazi sve GRANICE, pričao o POKOJNOM SINU! (VIDEO)

Najstariji sin američkog predsednika, Bo Bajden , služio je u Iraku 2008. i 2009. godine

Objavljeno: 10:21h

Tokom govora u američkoj državi Кolorado u sredu, američki predsednik Džo Bajden je greškom rekao da je njegov sin, koji je preminuo od raka 2015. godine, „izgubio život u Iraku”.

- Samo zamisli. Ovo iskreno kažem. Ovo govorim kao otac čoveka koji je dobio Bronzanu zvezdu, medalju za izuzetne zasluge i koji je izgubio život u Iraku, rekao je američki predsednik proglašavajući vojni kamp Hejl nacionalnim spomenikom.

Džo Bajden
Džo Bajdenfoto: Profimedia

Najstariji sin američkog predsednika, Bo Bajden , služio je u Iraku 2008. i 2009. godine. Šest godina kasnije, umro je u 46. godini od raka mozga u Sjedinjenim Državama, prenosi "Jutarnji list".

Džo Bajden je ranije sugerisao da je rak njegovog sina možda izazvan izlaganjem toksičnim supstancama koje se oslobađaju tokom spaljivanja otpada u američkim vojnim objektima, uključujući i one u Iraku.

Ovo nije prvi slučaj Bajdenovih gafova.

Džo Bajden
Džo Bajdenfoto: Profimedia

Podsetimo, Džo Bajden je 46. i trenutni predsednik Sjedinjenih Američkih Država, i bivši potpredsednik u administraciji Baraka Obame. Predsednik SAD je svojevremeno rekao za sebe da je "gaf mašina", a nekoliko puta je i opravdao tu tvrdnju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.