OSUMNJIČENI ZA OTMICU MALENE MEDI OPTUŽEN I ZA SILOVANJE DECE: Sad mu na teret stavljaju i OVO!
Medlin Meken, Foto: Profimedia / EPA / Interpol

PAKAO

OSUMNJIČENI ZA OTMICU MALENE MEDI OPTUŽEN I ZA SILOVANJE DECE: Sad mu na teret stavljaju i OVO!

Brukner (45) negira umešanost u nestanak Medlin, koja je oduzeta iz krevetića dok je porodica bila na odmoru u Portugalu

Objavljeno:

Nemački javni tužilac podigao je optužnicu protiv 45-ogodišnjeg muškarca za seksualne zločine koje je navodno počinio u Portugalu između 28. decembra 2000. i 11. juna. 2017. Reč je o osobi koja već služi zatvorsku kaznu i osumnjičena je za nestanak Britanke Medlin Meken.

Državno tužilaštvo u Braunšvajgu saopštilo je da je okrivljena osoba protiv koje je vođena istraga u vezi sa nestankom tada trogodišnje Britanke Medlin Meken u Portugalu 2007. godine.

- Optuženi se tereti po tri tačke za teško silovanje i dve tačke za seksualno zlostavljanje dece - navodi državno tužilaštvo.

1 / 4 Foto: AP

Istraga o nestanku Medlin Meken se nastavlja - kažu iz kancelarije i dodaju da „zbog istrage ne može da pruži više informacija o dosadašnjim nalazima". Federalna kancelarija kriminalističke policije i kancelarija državnog tužioca Braunšvajga pozvali su javnost da pomogne u istrazi slučaja Meken.

Osuđeni zlostavljač dece i diler droge Kristijan Brikner, koji služi zatvorsku kaznu u Nemačkoj zbog silovanja žene u portugalskom regionu Algarve gde je Medlin nestala 2007. godine, identifikovan je kao zvanični osumnjičeni u slučaju Meken u aprilu.

Ovo je prvi put da je portugalsko državno tužilaštvo identifikovalo osumnjičenog u slučaju Meken otkako su roditelji devojčice osumnjičeni za nestanak devojčice 2007. godine, koji su kasnije oslobođeni sumnje.

Brukner (45) negira umešanost u nestanak Medlin, koja je oduzeta iz krevetića dok je porodica bila na odmoru u Portugalu. Brikner je u zatvoru od 2019. godine zbog silovanja i pljačke 72-godišnje Amerikanke u Algarveu.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.