OGLASIO SE KULEBA NAKON RAKETNIH NAPADA U UKRAJINI: Obrušio se na Putina svom SILOM, slušajte šta je IZGOVORIO!
Dmitro Kuleba, Foto: Profimedia

AU!

OGLASIO SE KULEBA NAKON RAKETNIH NAPADA U UKRAJINI: Obrušio se na Putina svom SILOM, slušajte šta je IZGOVORIO!

Osim Kijeva, iz Ukrajine stižu izveštaji da su rakete pale na Lavov, Dnjepar, Zaporožje, Žitomir, Slavjansk i još nekoliko ukrajinskih gradova

Objavljeno:

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je da su današnji ruski raketni napadi širom Ukrajine pokazali da je predsednik Rusije "terorista koji razgovara samo projektilima".

- Više ruskih projektila palo je širom Ukrajine. Putinova jedina taktika je doneti teror u mirne ukrajinske gradove, ali on neće na taj način slomiti Ukrajinu. Ovo je istovremeno njegov odgovor svim pomiriteljima koji žele da pričaju sa njim o miru - Putin je terorista koji priča samo uz pomoć raketa - naveo je Kuleba na Tviteru, preneo je Rojters.

Osim Kijeva, iz Ukrajine stižu izveštaji da su rakete pale na Lavov, Dnjepar, Zaporožje, Žitomir, Slavjansk i još nekoliko ukrajinskih gradova.

Policija Kijeva saopštila je da je u raketnom napadu ubijeno najmanje petoro ljudi, a ranjeno 12.

Na Tviter nalogu ukrajinskog ministarstva odbrane navodi se da je oboren 41 projektil.

- Ovog jutra, Ruska Federacija - teroristička država - lansirala je 75 projektila na Ukrajinu, a 41 je oboren - ističe se u tvitu, uz potpis načelnika ukrajinskog generalštaba Valerija Zalužnjeg.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.