POPIO JE 10 PIVA I LEGAO DA SPAVA: Čim se probudio završio je na HITNOJ OPERACIJI, a evo i zašto!
Pivo, Foto: Printscreen Instagram

Jedva ga spasili

POPIO JE 10 PIVA I LEGAO DA SPAVA: Čim se probudio završio je na HITNOJ OPERACIJI, a evo i zašto!

Verovatno bi umro da nije odmah došao u bolnicu

Objavljeno:

Muškarac iz istočne Kine pretrpeo je trostruko pucanje bešike usled zadržavanja mokraće punih 18 sati, obavestili su lekari.

Gospodin Hu (40) navodno je čvrsto zaspao nakon što je popio više od 10 boca piva tokom večernjeg izlaska. Pritom nije nijednom otišao da mokri!

Probudio se s intenzivnim bolovima u stomaku, a kada je stigao u bolnicu, pokazalo se da mu je bešika pukla na čak tri mesta. Lekari su bili šokirani i zbog toga što se Hu do dolaska u bolnicu Zhuji People u kineskom gradu Zhejaingu još nije ni potpuno otreznio.

Zbog jakih bolova i napetih abdominalnih mišića pacijent nije mogao da leži ispravljen, a nije uspeo da mokri ni iz više pokušaja, stoji u medicinskom izveštaju. Hitno je podvrgnut operaciji kojom su mu zakrpili pukotine na bešici.

Ovaj incident za njega je gotovo završio fatalno jer mu je deo tankog creva ušao u bešiku. Verovatno bi umro da nije odmah došao u bolnicu. Hu se potpuno oporavio, no zasad nije poznato hoće li mu ostati trajne posledice, prenosi Daily Mail.

(Espreso / SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.