DEVOJKA U EMISIJI UŽIVO URADILA NEŠTO ŠTO JE FRAPIRALO SVE: Voditelj uspeo da izusti samo ove REČI, ŠOK! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/Jex Blackmore

NEVERICA

DEVOJKA U EMISIJI UŽIVO URADILA NEŠTO ŠTO JE FRAPIRALO SVE: Voditelj uspeo da izusti samo ove REČI, ŠOK! (VIDEO)

Komentari na mrežama su eksplodirali

Objavljeno: 10:21h

Američki aktivista za abortus uzeo je pilulu za abortus tokom intervjua uživo, tvrdeći da će pilula „prekinuti trudnoću“ i da je „neverovatno bezbedna“.

U segmentu uživo na Foks 2 Detroit, voditelj Čarli Lengton intervjuisao je zagovornika prava na abortus Džeksa Blekmora. U intervjuu, Blekmor i zagovornica života Rebeka Kisling razgovarali su o ažuriranim smernicama FDA koje dozvoljavaju da se pilule za abortus prepisuju putem telezdravstva i šalju pacijentima bez lične posete lekara.

Blekmor, koja je inače bivša portparolka Satanističkog hrama, hvalila se da su tablete za abortus koje se naručuju poštom „neverovatno bezbedne, bezbednije od vijagre ili tajlenola“, navodi Vašington post. Ona je napomenula da su u medicinskoj praksi 22 godine.

– To je izuzetno lako i privatno i omogućava vam da zaista budete zaduženi za sopstveni abortus, rekao je Blekmor.

– Čarli, samo želim da brzo podelim sa tobom, ovo je Misoprostol. Ovo je prva od dve pilule koje biste uzeli da biste prekinuli trudnoću. To bi izazvalo abortus, upravo ova pilula, blokiranjem hormona [progesterona] koji bi omogućio da trudnoća raste, nastavila je drhtavim glasom, držeći belu pilulu ispred kamere.

Progutala je tabletu za abortus uživo na televiziji

– Želim da ti pokažem koliko je to lako i bezbedno tako što ću ga sama uzeti, rekla je dok je otpijala gutljaj vode. Blekmor je tada progutao pilulu.

– Ti uzimaš – zar ne? Nisi trudna, zar ne? rekao je Langton, izgledajući šokirano.

– Rekao bih da će ovo prekinuti trudnoću, odgovorio je Blekmor. Ovo bi bio moj treći abortus.

– Vau, to se ne dešava često, rekao je Langton.

Langton je zatim brzo pitao Kiessling o njenoj reakciji na FDA koja dozvoljava tablete za abortus na recept. Na svom sajtu ona napominje da su je roditelji usvojili nakon što je majka zatrudnela nakon što je silovana.

U postu na Fejsbuku nakon intervjua, Kieslingova je napomenula da je bila „slomljena“ nakon što je bila svedok abortusa i opisala ga kao „neko ko pritiska dugme da pokrene napad dronom na nevine žrtve“.

Ispostavilo se da je Džeks osnivač Satanističkog hrama u Detroitu i da je izbačena jer je u dokumentarcu “Živeo Satan” javno izjavila da će pogubiti predsednika Sjedinjenih Država”, napisao je Kisling u njen post. „Čarli me je nazvao posle emisije i rekao da niko ne zna da će to uraditi, ceo njihov studio je u šoku“.

(Espreso/townhall.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.