"TO MAJSTORE, SAMO J*BI": Ostavio poruku za KOMŠIJE - ako čujete URLIKE, to su zvukovi ZADOVOLJSTVA, HIT! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/facebook

GORE MREŽE

"TO MAJSTORE, SAMO J*BI": Ostavio poruku za KOMŠIJE - ako čujete URLIKE, to su zvukovi ZADOVOLJSTVA, HIT! (FOTO)

Njegovu poruku vam prenosimo u celosti

Objavljeno:

Nakon što ga je komšija prekinuo u odnosu s devojkom, muškarac je u jednoj zgradi u zagrebačkim Gajnicama ostavio poruku za ostale stanare, a ona je ubrzo postala viralna.

Njegovu poruku vam prenosimo u celosti:

- Devojka i ja smo se konačno uselili zajedno u stan nakon godinu dana veze na daljinu i juče poslepodne tokom intimnog odnosa nam komšija iz stana 1 kuca na vrata da li nekšto nije u redu, šta se događa. U pola bela dana, i onda kad je vidio da nije nešto nam s*re kvake - započeo je.

- Molimo da ako čujete urlike i stenjanje, to su zvukovi zadovoljstva, nismo se dugo videli na redovnoj bazi pa nadoknađujemo. Ako ja vama ne kucam na vrata zbog vaše iritantne dece koja urliču i skaču po stanu celi dan, ili kad ostavite psa koji laje i cvili dok ste vi na poslu, onda vi ostavite nas dok se razaramo na dnevnoj bazi, pogotovo kad nije u pola noći kad se neki decibeli računaju - napisao je u poruci koja je podeljena u grupi Gajnice jučer danas, sutra na Facebooku.

Poruka
foto: Printscreen/Facebook

Na poruku revoltiranog komšije je neko rozim markerom dopisao: "To majstore samo j*bi".

Ovo nije ni prvi ni poslednji put neslaganja stanara u zgradama, a na društvenim mrežama često možemo naići na poruke koje su ostavljene komšijama.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.