NASTAVNICA JE ZAKLJUČALA LENU U WC ŠOKLE I ONDA JE USLEDIO HOROR: Kada je majka naišla, sledila se u mestu!
Foto: Profimedia

JEZIVO

NASTAVNICA JE ZAKLJUČALA LENU U WC ŠOKLE I ONDA JE USLEDIO HOROR: Kada je majka naišla, sledila se u mestu!

Učiteljica nije poricala da je to uradila

Objavljeno:

Nastavnica jedne osnovne škole u Rusiji je, u naletu besa, zaključala devojčicu (9) u podrum i makazama joj isekla lokne jer je nervirala buka ispred vrata njene kancelarije.

Deca su se navodno igrala u hodniku škole u Krasniodaru i vikala, a neko od njih je počeo da lupa nastavnici na vrata, piše Komsomolskaja pravda. Nastavnica je onda izletela i dohvatila prvo dete na koje je naišla, malu Lenu (prezime nije otkriveno da bi se zaštitio identitet deteta).

Devojčicu je zatim odvukla u toalet i zaključala, a zatim otišla po makaze.

– Tada je žena otišla po makaze, a kada se vratila, ćerku mi je skroz ošišala. Dete je bilo toliko uplašeno da je samo utihnulo i uriniralo baš tu – rekla je za KP.ru Ana, majka žrtve.

Posle okrutne lekcije, devojčica se u šoku i u suzama vratila kući i sve ispričala roditeljima. Majka je otišla u školu, koja se pritom nalazi u njihovoj zgradi, da sazna zašto su to uradili njenoj ćerki.

– Učiteljica nije poricala da je to uradila. Žena je počela da viče da je ošišala kosu da bi nama roditeljima stavila do znanja da se dete loše ponaša. Nismo dočekali izvinjenje. Ni na koji način ne opravdavam čin dece, ali je mogla da ih uhvati za ruku, razgovora sa njima, ili pozove nekoga. Neka se sami roditelji angažuju na vaspitanju i kažnjavanju svog deteta – kazala je Ana.

Nakon ove priče, roditelji devojčice su dali izjavu u policiji.

– Policijski službenici preduzimaju mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti incidenta. Konkretno, proverava se činjenica nezakonitih radnji od strane zaposlenog u organizaciji koja pruža obrazovne usluge koja se nalazi u ulici Lavočkina protiv 9-godišnje devojčice. Na osnovu rezultata istrage biće doneta pravna odluka o procesuiranju – dao je zvaničnu izjavu portparol MUP-a u Krasnodaru Artem Konovalenko.

Kako piše Komsomolskaja pravda Lena je sada kod kuće i plaši se da izađe napolje nakon nezaslužene kazne.

(Espreso/ kp.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.